Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Vážení uživatelé fóra,

dnes ve 12:00 dojde k dočasné odstávce celého fóra z důvodu migrace na novou verzi.

Odstávka bude trvat maximálně 24 hodin.

Těším se na vás v nové verzi.

David - UPC

Odesláno

Grafika je tragická.......víc k tomu nemám co říct

Odesláno

Citatelnost je o hodne horsia ako povodne forum....

Odesláno

Kdo proboha vymyslel, že se zobrazují pouze poslední 4 příspěvky!!!!! To jako myslíte, že budu rozklikávat každý vlákno x krát po sobě? U Tomuse stačilo dát stránku posledních příspěvků. Sorry, ale vlákna jedno po druhém opravdu prohlížet nebudu.

Odesláno

Možná si zvyknu (taky co jiného, že), ale zatím musím konstatovat: nové neznamená lepší.

"Roztahaná" grafika je strašná, nepřehledná.

• Internet 150
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul, modem Cisco 3208
  • Ostrava
  • Návštěvník odepnul téma
Odesláno

To je hnus, velebnosti.
Kde se to dá přepnout do původního vzhledu?

Odesláno

Tak toho jsem se bál. Před migrací z phpBB na IPB ten skin šel. Bohužel po migraci to vypadá hrozně. :(  Moc scrollingu. :/

Smajlíci navíc nefungují a citace se též rozbila.

Tohle dát do pořádku zabere dost času. Škoda, že ta migrace proběhla fakt dost rychle. Čekal jsem, že to budete mít hoši připravené a odladěné...

Neviděl jsem ještě nastavení účtu, kde by byl pouze:

přehled, emailová adresa a heslo.

Co to je za rip-off IPB? Prostě WTF

Upraveno uživatelem Pepe

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Mně to až tak hrozné nepřijde. Celkově. Vzhled a styl koresponduje s UPC. Je to prostě čistší a modernější. Jde o zvyk. Spíš by se mělo doladit, aby třeba správně fungovaly citace, odkazy, smajlíky, apod.  A taky eventuálně formát původních starých zpráv. Prostě praktické věci. Jinak mi přijde nové forum v něčem i lepší/funkčnější. Až se vychytají mouchy, bude to OK. Já jsem docela rád a trochu se divím, že něco ze starého fóra vůbec zůstalo. Čekal jsem restart.

Upraveno uživatelem Jack_6428

• Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Odesláno

Až se ty mouchy vychytají, no... uvidíme.  Každopádne i ten skin chce trošku upravit. Zmenšít. Vše je takové až moc roztažené...  

Upraveno uživatelem Pepe

• Kabel 300 Mb/s
  • Super
  • Komplet
  • 3x CA modul, 1x Nokia, 1x Technicolor
  • Praha
Odesláno

Děkuji za vaší zpětnou vazbu. Budu rád, když mi sem  napíšete, co změnit / upravit / opravit. 

Design celého fóra se měnit nebude, věřím, že si na nové prostředí rychle zvyknete a budete spokojeni. 

David - UPC 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague