Návštěvník Lucas Odesláno 20. srpna 2017 Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Zdravím, nevíte proč v posledních 3-4 dnech se mi internet zpomalí nehorázným způsobem? Ráno a odpoledne jde v pohodě ale najednou od 7 hodin večer jde hrozně pomalu a jde zas rychle od půlnoci. Mám mít 100 mbps a místo toho mi to potom zpomalí např na 1 mbps. Nevíte jestli to může být chyba na straně UPC nebo na mojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 20. srpna 2017 Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Obojí :-/ Nepíšete jaký máte modem, zda jste připojen kabelem či přes WiFi, z jaké jste lokality ... Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Lucas Odesláno 20. srpna 2017 Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 (upraveno) Mám přes kabel a bydlím v Praze. Upraveno 20. srpna 2017 uživatelem Lucas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quadra2030 Odesláno 21. srpna 2017 Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 To vyzera na pretazeny uzol - v spicke je vas vela na jednom segmente (DOCSIS je zdielane medium).. treba zavolat do UPC a vyziadat si technika na navstevu v danom case. Citovat Super - Základní - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. srpna 2017 Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 V ten čas asi těžko technik přijde. Každopádně bych začal tím, že bych v době, kdy to jde takhle blbě zavolal na UPC, ať zkontrolují signálové úrovně. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Retiree Odesláno 21. srpna 2017 Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Raději se poptám ještě jinde.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 21. srpna 2017 Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ale že se tam sešli odborníci 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotasek Odesláno 24. srpna 2017 Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 něcim podobrnym jsem se setkal, někdo v okoli ma spatny tv nebo zapojeni, které vysila do upc kabelu ruseni, tomu by odpovídala i 19h - zprávy v tv, bez tehniku se to neobejde..., chce to hlavne vysledovat kdy se tak deje... Citovat Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.