Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Zdravím, nevíte proč v posledních 3-4 dnech se mi internet zpomalí nehorázným způsobem? Ráno a odpoledne jde v pohodě ale najednou od 7 hodin večer jde hrozně pomalu a jde zas rychle od půlnoci. Mám mít 100 mbps a místo toho mi to potom zpomalí např na 1 mbps. Nevíte jestli to může být chyba na straně UPC nebo na mojí?

Odesláno

Obojí :-/ Nepíšete jaký máte modem, zda jste připojen kabelem či přes WiFi, z jaké jste lokality ...

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Mám přes kabel a bydlím v Praze.

Upraveno uživatelem Lucas

Odesláno

To vyzera na pretazeny uzol - v spicke je vas vela na jednom segmente (DOCSIS je zdielane medium).. treba zavolat do UPC a vyziadat si technika na navstevu v danom case.

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
Odesláno

V ten čas asi těžko technik přijde. Každopádně bych začal tím, že bych v době, kdy to jde takhle blbě zavolal na UPC, ať zkontrolují signálové úrovně.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Odesláno

Raději se poptám ještě jinde....

Odesláno

něcim podobrnym jsem se setkal, někdo v okoli ma spatny tv nebo zapojeni, které vysila do upc kabelu ruseni, tomu by odpovídala i 19h - zprávy v tv, bez tehniku se to neobejde...,  chce to hlavne vysledovat kdy se tak deje...

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague