Odesláno 25. března 2006 19 let Akym sposobom pocita karneval data. Stiahol som uz viac ako 13GB z 10GB limitu a stale mi 3GB zostava... Minuly mesiac som mal download 18GB a este mi 2 zostavali Tak ma napadlo: a) maju tam nekde chybu b) data sa nepocitaju v noci(vikendy) c) data sa nepocitaju, ked taham malou rychlostou Poradte cim to moze byt...
Odesláno 25. března 2006 19 let no vypadý to tak, že v tom maj bordel, já teda osobně sem nezkoušel překročit limit, protože mám net teprve měsíc a půl. No muze to byt tak, ze nam zvedli i FUP, ale i nemusi, spis to bude tim, ze ted maji hodne prace s najizdenim a opravami a tak nekontrolujou FUP, nebo mas neco s routerem(chyba na jejich strane), ale bud rad, ted nevim jestli se ti snizila rychjlost na 256/64 snizila nebo ne???
Odesláno 25. března 2006 19 let jj, rozhodně bych byl rád, mě osobně zpomalí ihned po překročení limitu, vypadá to, že mají někde chybu. 1000 Mb/s - - Vodafone StationDOCSIS 3.1 Severočech
Odesláno 25. března 2006 19 let nevim jestli se ti snizila rychjlost na 256/64 snizila nebo ne??? Rychlost je stale 3000/300kbs
Odesláno 25. března 2006 19 let mate stesti. ve stredu sem poprvy prekrocil omylem limit (uz to neudelam ta FUP rychlost je fakt hrozna) a zkrouhli me okamzite rychlost.
Odesláno 26. března 2006 19 let No vidíš a já mám turbo 7000 čili limit 40 Gb a minulej měsíc sem trochu přesosal. Přetáh sem 15 giga a nic rychlost byla furt stejná. Ael často to zkoušet nebudu
Odesláno 26. března 2006 19 let zdravim, pokud si si nedavno zavedl tu akci za 118,- mesicne vyssi rychlost tak je to jasny, limit ti vynulovali ale nasosany data zustala, takze mas 40GB + to co si nasosal doted, treba 55GB ale porad mas stejnou rychlost protoze tech 55 neni vsechno z tech 40...
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.