Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Podle mě je to kvůli firem, aby aspoň nějakou výhodu měli pro business zákazníky viditelnou na papíře.

Odesláno

a na Slovensku nam dalej zostava 500/30 pre podnikatelov ... hanba

Odesláno

to je možný, ale tak měli dát firmám o něco vyšší rychlosti, tohle je hnus, všechny palce pro upc dolu :S

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

A co se teda na te tiskovce oznamilo?

Odesláno

Aha, takze vlastne pro normalniho uzivatele  nic... :$ 500 mb nepotrebuju, jmeno tarifu a firemni identita je mi sumak a netflix fe fazi slibu, takze tak za 2-3 roky mozna...  

Odesláno

Jono, neustále se říkalo, jak se na podzim dočkáme řady programů a změn a vypadá to, že nic zásadního se v programové nabídce nezmění. Přeci jen, pořád je UPC komereční firmy a nedá se očekávat, že jen tak z fleku nahází 10 nových programů za stejnou cenu. Ale asi je zbytečně neustále něco očekávat, už teď je programová nabídka UPC na dobré úrovni a brzy se dočkáme dalších skvělé stanice Cartoon network a WAR též není k zahození. A já jsem i hodně rád za to, že zachovali můj oblíbený kanál CBS reality.

Odesláno

To asi nemelo ani cenu delat tu konferenci....:/

• Super 500 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal bilý
  • brno
Odesláno

Hmm, takže vlastně oznámili jedno velké nic, to si zasloužilo maximálně prostor někde v rubrice Krátké zprávy, ne tiskovou konferenci s generálním ředitelem.

Edit: koukám, že než jsem to dopsal, tak mě předběhli tři další s v podstatě totožným názorem :D

Upraveno uživatelem marena

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague