Přejít na obsah

Tisková konference UPC, 5. září

Doporučené příspěvky

Návštěvník Dragokazov

Tak jsem si jako firemní zákazník zavolal na UPC co by stál upgrade z 350/35 na 500/50 a vypočítali mi měsíční doplatek přes 500 Kč O.o. Tak nějak jsem očekával rozdíl maximálně korun, když domácím už podruhé zrychlují a údajně ještě zlevní.

Návštěvník Patri.k

To zlevnění internetu se nebude týkat každého. Oni před rokem balíček televize s internetem 300+ zdražili o stovku. Ale většina lidí nikdy tu stovku navíc neplatila, protože stávajícím se cena neměnila. Takže se to v podstatě vrátilo na původní hodnotu, takže to navýšení rychlosti nakonec bude jako by pro většinu za stejnou cenu. :D Ano, občas nenápadně zdražují, ale nikde se tím nechlubí a ve výsledku to pak může dopadat i takhle, že neměnit tarif může být mnohem výhodnější než měnit. Taky někteří nesmí zapomínat, že čerpají 100,- slevu, kterou UPC dáva ve vybraných lokalitách a změnou tarifu můžou o ni přijít, ale možná ji zachovají, když se člověk připomene, nevím jak to funguje.

Upraveno uživatelem Patri.k
Návštěvník upcman

na slovensku by na tlacovku nikto neprisiel, posledny kvartal pokles zakaznikov a sluzieb na vsetkych frontoch. co sa tyka zvysovania rychlosti internetu na slovensku 500mb uz bol v ponuke a boli s nim len problemy. co sa tyka set top boxov na slovensku este stale nie je v ponuke hd dvr set top box horizon. vas uz omrzel.

Návštěvník David
před 13 hodinami, Dragokazov napsal:

Tak jsem si jako firemní zákazník zavolal na UPC co by stál upgrade z 350/35 na 500/50 a vypočítali mi měsíční doplatek přes 500 Kč O.o. Tak nějak jsem očekával rozdíl maximálně korun, když domácím už podruhé zrychlují a údajně ještě zlevní.

Já teda nevím, ale cena zůstala stále stejná, 1399,- za balíček UPC business profi, takže buď za něj platíš o 500,- méně, nebo jsi dostal špatnou informaci, nebo si vymýšlíš :).

Návštěvník king555
před 10 hodinami, upcman napsal:

na slovensku by na tlacovku nikto neprisiel, posledny kvartal pokles zakaznikov a sluzieb na vsetkych frontoch. co sa tyka zvysovania rychlosti internetu na slovensku 500mb uz bol v ponuke a boli s nim len problemy. co sa tyka set top boxov na slovensku este stale nie je v ponuke hd dvr set top box horizon. vas uz omrzel.

Ako vždy "vysokohodnotná" informácia... :D

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...