Přejít na obsah

Zvyšování rychlosti od října na 500mbps

Doporučené příspěvky

Návštěvník Dragokazov
před 31 minutami, Vulva napsal:

Požádal jsem dnes telefonicky o upgrade, měl jsem 350/35, jede to 500/50 po restartu modemu.

Business tarif? Jak to probíhalo a jak to bylo cenově? Moje zkušenost není úplně pozitivní

Cenově je to stejné jako Fiber Business 350 co jsem měl předtím. Takže cca 1399 Kč + DPH za 500/50 + komplet TV + pevná IP adresa (ta třetí nabídka z https://business.upc.cz/zivnostnici-a-podnikatele/balicky-sluzeb/ ).

Stačilo zavolat, během dvou minut změněno.

• Premium Profi
  • Premium 5G
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, CA modul
  • localhost
Návštěvník Petr

Dobrý den dnes jsem volal do upc a tan i pani řekla že když chci 500Mb/s rychlost tak budu platit 899kč. Jinak  se mi nic nezmění a to platím 689kč za 200Mb/s a 100Tv

Návštěvník JIrkass

1. jede ten business tarif 500/50 v každý lokalitě v Praze, kde je třeba dostupná třístovka(300Mbit)?   2. zvládá 500/50 router TC 7200, nebo jen ten bílý Compal?

Je vubec nekde seznam, jake maximalni tarify zvladaji jednotlive modemy? Ja mam treba Ubee EVW3226 a docela by me zajimalo, jaky maximalni tarif si s nim muzu objednat? 300?

• Premium
  • -
  • Family
  • Vodafone Station WiFi 5, CA modul
  • Praha Zbraslav
Návštěvník ritchi

300 teoreticky aj ano.U mna 3226 cez sietovy kabel bez problemov 150 a cez wifi max do 60 v pasme 2,4Ghz.Predpokladam,ze v pasme 5Ghz by to mohlo byt aj viac.

Snímka4.PNG

Upraveno uživatelem ritchi

Ja mam 300 Mbit na Technicolor 7200 (v bridge mode) - bol to sice boj, stale mi tlacili Compal, ale nakoniec sa podarilo.. a musim povedat, ze aj ked to uz je na hrane na 8 kanalov, tak rychlost je po cely cas taka ako ma byt!

Toto je teraz cez WiFi AC (vlastny router):

6604594853.png

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...