Návštěvník kecinzer Odesláno 31. srpna 2017 Sdílet Odesláno 31. srpna 2017 Podařilo se prosím někomu úspěšně nastavit, aby mohl přes HD PVR Mediabox přistupovat z internetu na nějaké konkrétní zařízení v domácí síti? Jsem teď v domácnosti, kde je tento Mediabox a přímo do něj jsou přes wifi nebo LAN připojená další zařízení. Potřeboval bych ale na některá přistupovat z venku. I když jsem si našel nastavení port forwarding a nastavil správné porty, tak se z internetu přes veřejnou IP dovnitř nedostanu. Přitom port forwarding v rámci nastaveni torrent klienta funguje a klient mi hlásí, že jsem aktivní. Prolezl jsem snad již všechna nastavení PVR Mediaboxu, ale prostě se mi nedaří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník lada-vir Odesláno 1. září 2017 Sdílet Odesláno 1. září 2017 Skus nastavit DMZ na požadovaný zařízení Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník kecinzer Odesláno 5. září 2017 Sdílet Odesláno 5. září 2017 Zkusil jsem, ale stále nejde. Zkoušel jsem snad už úplně vše a stále nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.