Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

A máte DVB-C placené? Jestliže ne, jde DVB-T dobře? A víte o tom, že když máte vlastní rozvody, tak Vám UPC neposkytuje záruku na signál?

Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

DVB-C placené nemám (když nepočítám těch 20-30Kč na vyúčtování). Vážně ho zvažuji, ale nechci se uvázat k placení, když nemám jistotu, že kostečkování přestane. UPC kabel mám natažený do komory (ještě bych mohl zkusit TV napojit přímo tam) a dál rozvedeny kabely po bytě  elektrikářem + dodané a zapojené (tři) zásuvky technikem od UPC. Mě spíš zaráží to, že dva roky to nedělalo a teď se na to nedá dívat. DVB-T sleduji na druhé TV v ložnici a nevšiml jsem si, že by kostečkoval obraz a vypadával zvuk. V obýváku jedu na DVB-C, protože chci mít ČT z Brna,...

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
Návštěvník Evzen
před 1 hodinou, Zlaťák napsal:

Mě spíš zaráží to, že dva roky to nedělalo a teď se na to nedá dívat.

Tak zapremyslej, co se za ty dva roky zmenilo v okoli... kdo, kolik a jakych novych mobilu si poridil, jakou novou lednicku si poridil ci jiny pristroj, ktery muze zpusobit ruseni... kolik novych BTS s LTE signalem se objevilo v okoli, atd.
Treba te to pak prestane zarazet...

Nejdůležitějši je pro tebe to, že zaplacením se samo od sebe určitě nic nezlepší. Pokud je tam zdroj rušení a nedostatečně stíněné kabely nebo konektory, budou ty programy rušené pořád. Maximálně si budeš moct pozvat technika, který přeměří úroveň signálu, ale na 99% výsledkem bude, že si musíš pořídit kvalitnější kabeláž.

• 300 Mb/s
  • -
  • Komplet
  • Modem Compal, HD Mediabox, CA modul
  • Mladá Boleslav

Zkusím to v té komoře. Ale musím napřed sehnat redukci ze sroubovacího konektoru na klasickej antenovej. Nemám tam zásuvku, ale rovnou rozbočovač.

Zkoušel jsem i na hlavní televizi DVB-T a kvalita signálu 100 a chybovost 0. Takže to dělá jen DVB-C.

Upraveno uživatelem Zlaťák
  • Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...

Tak se UPC musím omluvit. Problém byl nakonec v nekvalitním propojovacím kabelu mezi zásuvkou a TV. Zvláštní, že dva roky to fungovalo. Nakonec stačilo koupit kabel s trojitým stíněním a kvalita signálu je opět na stovce.

Upraveno uživatelem Zlaťák
  • Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...