Odesláno 20. září 2017 7 let Dobrý den, máte tu někdo zkušenosti s novým wifi modemem? Jde mi o pokrytí panelákového bytu. Zda opravdu pokryje celý byt. Děkuji za názory. https://www.upc.cz/rychly-internet/modemy/ Upraveno 20. září 2017 7 let uživatelem alnagon
Odesláno 20. září 2017 7 let To je Compal. Pro někoho má výhodu, že má 2,4 GHz i 5GHz. "Celý byt" je pro pokrytí WiFi hodně široký pojem. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 21. září 2017 7 let před 19 hodinami, sodekcz napsal: To je Compal. Pro někoho má výhodu, že má 2,4 GHz i 5GHz. "Celý byt" je pro pokrytí WiFi hodně široký pojem. Mám na mysli 3 pokojový panelákový byt. Mám net od jiného poskytovatele, taky duální router TP-LINK Archer C20 AC750 Dual Band a stejně jsou problémy třeba při sledování HbbTV v dětském pokoji.
Odesláno 21. září 2017 7 let 12 minutes ago, alnagon napsal: Mám na mysli 3 pokojový panelákový byt. Mám net od jiného poskytovatele, taky duální router TP-LINK Archer C20 AC750 Dual Band a stejně jsou problémy třeba při sledování HbbTV v dětském pokoji. Pokud mohu mluvit z vlastní zkušenosti, mám také byt v paneláku a nikdy jsem neměl s pokrytím celého bytu žádný problém. Dokonce mám signál i před domem Používám pásmo 2,4 GHz.
Odesláno 21. září 2017 7 let Mam Compal a pokryti vsude po celem byte super a i signal pred domem na lavicce OK 1000 Mb/s Jiná služba Komplet Vodafone TV, HD DVR Mediabox, HD mediabox. Ústí nad Labem
Odesláno 21. září 2017 7 let Děkuju za reakce. Jen se zeptám, lze modem umístit kamkoliv v bytě, nebo jen u zásuvky UPC, která je v předsíni?
Odesláno 21. září 2017 7 let 9 minutes ago, alnagon napsal: Děkuju za reakce. Jen se zeptám, lze modem umístit kamkoliv v bytě, nebo jen u zásuvky UPC, která je v předsíni? Doporučujumeme vždy co nejblíže účastnické zásuvce. Máte možnost ale natáhnout delší kabel od zásuvky do modemu nebo si nechat za poplatek vybudovat durhou zásuvku v některém z pokojů.
Odesláno 21. září 2017 7 let modem by měl být u zásuvky ale dá se zažádat o delší kabel, přemístění zásuvky nebo vybudování další (druhé dvě položky jsou zpoplatněné)
Odesláno 21. září 2017 7 let 3 minutes ago, Evzen napsal: A to je presne ten duvod, proc je TOTALNI KRAVINA mit rovnou v modemu i WiFi! Pristupovy bod je vetsinou potreba ZCELA JINDE - prave kvuli rozumnemu pokryti! - nez je nejaka kravska zasuvka nekde v rohu mistnosti. Toho marketingovyho lhare, kterej svoji reklamstinou ("...pokryti celeho bytu...") akorat oblbuje obycejne lidi jako je napr. alnagon, patri zavrit az zcerna :(. Takže si vlastně nepolepším. Ještě jednou dík všem za názory, především Evzenovi.
Odesláno 21. září 2017 7 let Základ je mít wifi router umístěný někde uprostřed bytu, když bude naokraji tak nepomůže ani wifi modem od UPC. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.