Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Zdravím Lidičky..,mám takový problém...Již asi 10 měsíců využívám službu T4000 nyní 7M...Vždy..,po vypnutí PC,led-dioda na modemu (Pc/activity) jen a pouze svítila..,což se mi zdá logické,a v pořádku...Ale asi dva dny zpět se ona zmiňovaná dioda ne a ne zastavit...Prostě neustále v kuse poblikuje..,na funkčnost,či rychlost tenhle jev nemá vliv..,ale prostě mi to příjde divné,a co víc..,znervozňuje mě to...:)Je pravda..,že jsem si asi 3 měsíce zpět zřídil WanIp..,ale tenhle "problém" nastal až těd...máte někdo podobnou zkušenost...?Předem děkuji za odpovědi a případná řešení...Lokalita..:Zlín-Střed...

Odesláno

Najdou se vždy nějaké ARP pakety, které stále proudí. Pokud odpojíš úplně PC od kabelového modemu a i přesto stále active "blika", neřešil bych to, možná si to někdo proklepava ICMP pakety, nic vážného.

Resp. ty to nijak stejně neovlivníš, v případě nějakého podezření (že z toho nemůžeš spát :P), helpdesk Karnevalu.

Odesláno
Najdou se vždy nějaké ARP pakety, které stále proudí. Pokud odpojíš úplně PC od kabelového modemu a i přesto stále active "blika", neřešil bych to, možná si to někdo proklepava ICMP pakety, nic vážného.

Resp. ty to nijak stejně neovlivníš, v případě nějakého podezření (že z toho nemůžeš spát :P), helpdesk Karnevalu.

Otazka dne zni - zapocitavaji se takova data do limitu?

Odesláno

Ok..,konečne jsem si s klidem utřel studený pot z čela...:')Díky moc za objasnění...

Odesláno

No, me to zacalo delat to samy.... s tim rozdilem ze za modemem je router, na kterym prozmenu stale blika WAN.... i kdyz jsou vsechna zarizeni pripojena k routeru vypnuta....

Odesláno

Dohledovy system Karnevalu komunikuje se vsemi modemy na siti, neni to nic neobvykleho. Takovy traffic se samozrejme do limitu nezapocitava.

Odesláno

Jo, to samozrejme vim. Nicmene az ted zacala ta kontrolka blikat hodne intenzivne oproti obcasnemu probliknuti jak to bylo doposud.

Odesláno

jenomze ja mam za modemem zapojenej router..... a blika to bez ohledu na to jestli je k nemu neco pripojeno nebo ne.

Odesláno

Jak již zmiňoval beetlejuice, modem si se sítí stále povídá, tedy nezajímal bych se o to! Nejedná se o žádnou chybu.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague