Přejít na obsah

Modem neustále pracuje...Je to v pořádku...?

Doporučené příspěvky

Zdravím Lidičky..,mám takový problém...Již asi 10 měsíců využívám službu T4000 nyní 7M...Vždy..,po vypnutí PC,led-dioda na modemu (Pc/activity) jen a pouze svítila..,což se mi zdá logické,a v pořádku...Ale asi dva dny zpět se ona zmiňovaná dioda ne a ne zastavit...Prostě neustále v kuse poblikuje..,na funkčnost,či rychlost tenhle jev nemá vliv..,ale prostě mi to příjde divné,a co víc..,znervozňuje mě to...:)Je pravda..,že jsem si asi 3 měsíce zpět zřídil WanIp..,ale tenhle "problém" nastal až těd...máte někdo podobnou zkušenost...?Předem děkuji za odpovědi a případná řešení...Lokalita..:Zlín-Střed...

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/559-modem-neust%C3%A1le-pracujeje-to-v-po%C5%99%C3%A1dku/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník dmnc

Najdou se vždy nějaké ARP pakety, které stále proudí. Pokud odpojíš úplně PC od kabelového modemu a i přesto stále active "blika", neřešil bych to, možná si to někdo proklepava ICMP pakety, nic vážného.

Resp. ty to nijak stejně neovlivníš, v případě nějakého podezření (že z toho nemůžeš spát :P), helpdesk Karnevalu.

Návštěvník milink
Najdou se vždy nějaké ARP pakety, které stále proudí. Pokud odpojíš úplně PC od kabelového modemu a i přesto stále active "blika", neřešil bych to, možná si to někdo proklepava ICMP pakety, nic vážného.

Resp. ty to nijak stejně neovlivníš, v případě nějakého podezření (že z toho nemůžeš spát :P), helpdesk Karnevalu.

Otazka dne zni - zapocitavaji se takova data do limitu?

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...