Návštěvník Rosswell1987 Odesláno 3. října 2017 Sdílet Odesláno 3. října 2017 Mě to prostě nefunguje,nevím jak na to!Jsem stále přihlašený,otevřu nové nové okno,napíšu adresu a stejně to hlásí ať se přihlásím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník ritchi Odesláno 3. října 2017 Sdílet Odesláno 3. října 2017 (upraveno) Len zabudli dodat,ze po kazdom vypnuti TV treba tento proces opakovat sustavne dookola co je maximalne nekomfortne.Starsia apka HBO GO si heslo v smart TV uchovavala v pamati. Upraveno 3. října 2017 uživatelem ritchi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Marty73 Odesláno 3. října 2017 Sdílet Odesláno 3. října 2017 Mám stejný problém s PS4 jako Rosswell, jen možná zajímavější o to, že se mi původně HBO GO na PS4 podařilo aktivovat a asi týden mi fungovalo bez problémů. Pak mi asi v pátek PS4 začalo psát, ať znovu zadám aktivační kód, ale ten není v HBO GO aplikaci kam zadat. Dnes byla nějaká aktualizace SW PS4, ale stále se nic nezměnilo. Prostě vynikající situace, kdy jste žádáni zadat kód a není kam... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník joeythedataguy Odesláno 6. října 2017 Sdílet Odesláno 6. října 2017 tak som na to konecne prisiel, treba ist na uplne inu stranku: czclw2.hbogo.eu/activate Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rosswell1987 Odesláno 7. října 2017 Sdílet Odesláno 7. října 2017 před 15 hodinami, joeythedataguy napsal: tak som na to konecne prisiel, treba ist na uplne inu stranku: czclw2.hbogo.eu/activate Jste génius opravdu to funguje!!!moc vam dekuji,skoda ze zasrane hbo se k tomu vubec nevyjadrilo Snad to nejakou dobu bude fungovat!Jeste jednou velke diky za navod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milav Odesláno 8. října 2017 Sdílet Odesláno 8. října 2017 Odkaz.: czclw2.hbogo.eu/activate skutečně funguje i na PS3 - díky moc!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník sgk Odesláno 11. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Srdečně zdravím, řeším aktuálně stejný problém, televize v pohodě s HBO GO fungovala a po pár dnech chce opět aktivaci, ale ta už nejde :( Dělám samozřejmě vše, podle kroků aktivace v návodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Nespokojen Odesláno 11. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 V posledni dobe se neda prihlasit na HboGo ani z prohlizece. Neustale to vyhazuje nejaky error a nejen me, ale i spouste znamych co jsem se ptal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marena Odesláno 11. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 11. listopadu 2019 Zrovna včera jsem se tam po delší době hlásil (na PC ve Firefoxu) a žádný problém jsem nezaznamenal. Teď jsem to ještě pro jistotu kontroloval a pořád funguje. Citovat 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dezod Odesláno 1. listopadu 2020 Sdílet Odesláno 1. listopadu 2020 Zdravíčko, pomůže někdo s aktivací tabletu? hbogo apka tam je, ale chce se to "příhlásit" pouze přes přihlášení do hlavního ovládání hbogo.cz což nechci. Rád bych aktivoval (jak tv dle aktivačního kódu). Je takové nebo podobné řešení? Děkuji Dezod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.