Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

šumák je to uživateli - ten se může sbalit a odejít i při poklesu na 95% 🙄 šumák to neni vodafonu, ten by moh někdo chtít popotahovat při poklesu třeba na 35%, i když by měli snahu ten problém co nejdřív řešit 🙄 mně to teda přijde úplně jasný a smysluplný

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Návštěvník Evzen

Tak to by tam tech 35% nebo i míň meli uz driv, ne snad?! Zadny omezeni smerem dolu az doted nebylo, mohli si tam napsat treba 1%, kdyby meli strach z popotahovani.
Ale meli tam 40%, takze s timhle cislem byli zjevne az doted v pohode.

Takze porad nevidim smysluplny vysvetleni, proc to znicehonic snizili na 30%... teda krome vysvetleni vychcanosti "proc se zavazovat k necemu vic, nez je prikazany minimum".

Před hodinou, Slamb napsal:

šumák je to uživateli - ten se může sbalit a odejít i při poklesu na 95% 🙄 šumák to neni vodafonu, ten by moh někdo chtít popotahovat při poklesu třeba na 35%, i když by měli snahu ten problém co nejdřív řešit

BTW, vidis tu nelogicnost ve svych vyrocich?
V prvni vete tvrdis, ze uzivateli je to sumak... ale v druhe vete je to prave ten uzivatel, kdo by mohl chtit vodafone popotahovat, tzn. v tehle vete to uzivateli NENI SUMAK.
Tak jak, je nebo neni?!

A presne tyhle nelogicnosti jsou to, co tady porad obhajujete a nejste zrejem schopni videt tu podstatu veci.

Upraveno uživatelem Evzen

to neni žádná nelogičnost, to jenom ty vůbec nechápeš, o co tady de 🙄
uživateli, kterýmu na kvalitě internetu záleží, to číslo u minimální rychlosti šumák JE - ten odejde klidně při poklesu třeba na 95%, když se mu to nelíbí, a tim je to pro něj vyřešený, nějaká minimální rychlost 30% se ho vůbec netýká... uživateli, kterej to nechá zajít až na 30%, tomu to číslo jedno NENI, právě ten z toho bude chtít vytřískat nějakou kompenzaci nebo bejt důležitej jak papír od sekaný a zatěžovat čtú a vodafone

jinak já nic neobhajuju, já jenom řikám, že je absolutně jedno, co tam je za číslo u minimální rychlosti, protože já chci rychlost plnou - pokud ji nedostanu nebo pokud poskytovatel v nějaký pro mě rozumný době nesjedná nápravu, tak nazdar

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Dobře, když se někdo zařídí dle hesla "Better save than sorry" a napíše do podmínek to minimum co je vyžadováno, pak to můžeme nazvat vychcaností. Ale jak jsem psal, Vodafone neposkytuje jen "UPC" internet na své konektivitě. Můžeme tedy i říci, že je to od nich lenost, že nechtějí udržovat x verzí podmínek. A ano, prakticky se ona minimální rychlost u tarifu 300 snížila ze 100 na 90 - to už je opravdu rozdíl, jestli mi teoreticky nemusí dodat 2/3 rychlosti, tedy celých 200 nebo 210.
Každý zákazník má právo odejít bez sankcí (je to zhoršení podmínek), Vodafone na to dokonce dává i větší lhůtu, než je 30 dní daných zákonem.

Děláte tady dle mě z komára velblouda.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník Evzen
před 10 hodinami, Slamb napsal:

uživateli, kterej to nechá zajít až na 30%, tomu to číslo jedno NENI, právě ten z toho bude chtít vytřískat nějakou kompenzaci nebo bejt důležitej jak papír od sekaný a zatěžovat čtú a vodafone

Ano. A ten to mohl udelat UZ TED ZA STAVAJICICH PODMINEK.
Tj. nebyl zadnej duvod to cislo menit, protoze tohleto "nebezpeci" existovalo uz driv. A evidentne NEBYLO to nebezpeci tak velky, jinak by si UPC uz davno dalo do podminek to cislo nizsi.

před 13 hodinami, Evzen napsal:

...no takze vychcanost, jak rikam.
Zadny "kvuli narizeni CTU"....

Klidne tam mohlo zustat 40%... nota bene, kdyz s tim prece neni zadnej problem, jak tady vsichni pisou, no ne?!...
Ale to ne, to tam radeji z vychcanosti dame jen to minimum, co musime...

Kemo, klid, hlavně zachovat klid, nebo ti praskne cévka:) Kdyby s náma necvičili, neměli bychom o čem diskutovat. Internet by šlapal a byla by děsná nuda. Pořád věřím, že na mé přípojce k takové lapálii nedojde, i když se VF jistí, jak může.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
12 hours ago, Evzen said:

A presne tyhle nelogicnosti jsou to, co tady porad obhajujete a nejste zrejem schopni videt tu podstatu veci.

U teba by som cakal, ze chapes korporatnu (ne)logiku velkej nadnarodnej firmy 😀

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Bratislava
před 4 hodinami, Marek-26 napsal:

minimální rychlost u tarifu 300 snížila ze 100 na 90 - 

Dovolím si tě poopravit, minimální zaručená rychlost u tarifu 300 klesla z 220 na 90, tj. ze 75% na 30% tarifu.

Cenik_1.2.2020.pdf

• Internet 300
  • -
  • TV Start
  • Wifi Modem Compal
  • Praha 10

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...