Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

@petrmet Je třeba se podívat do specifikace služeb (kam koukáte i nyní). Tam se píše o 40%, takže ano, uvedl jsem chybná čísla, správně mělo být 120 vs. 90. https://www.upc.cz/pdf/pece-o-zakazniky/archiv/ostatni/specifikace_sluzeb_01052016_31122017pdf.pdf

A ještě jsem našel hezký článek, kde je to porovnáno a vysvětleny rozdíly mezi původním a novým nařízením.

https://www.zive.cz/clanky/ctu-si-vyslapne-na-poskytovatele-internetu-a-jejich-inzerovane-rychlosti-neodpovidajici-skutecnosti/sc-3-a-206104/default.aspx

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx
Návštěvník Evzen

O to, co vsechno je v samotnem narizeni CTU, tady v tomto threadu ale nejde 😉
Tady jde o to, co je v prvnim prispevku - o konkretni zmenu v podminkach... ktera ale kvuli narizeni CTU vubec nemusela byt udelana, protoze novemu narizeni CTU ty podminky vyhovovaly i v puvodni podobe.

...coz vetsina zdejsich porad neni schopna pochopit a uznat 😉

@quadra2030 Praktiky nadnarodnich firem samozrejme znam velmi dobre, vsak o skutecne motivaci VF tady celou dobu pisu 😉 
A uz se jenom bavim tim, jak jsou nekteri vytrvali v tom nechapani te skutecne motivace...

Já to chápu a nerozporuji. I chápu, proč si to VF napsal takhle. Ale prostě mi přijde, že tu kolikrát řešíme chujoviny a vidíme vše jen v těch nejčernějších barvách a máme pocit (ano, žijeme v ČR), že nás chce za každou cenu každý podělat, jakmile dostane možnost.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Jak už uvedl Marek, ke změně minimální garantované rychlosti na 30% došlo nejspíše prostě z toho důvodu, že Vodafone na rozdíl od exUPC nabízí internet nejenom přes kabelovou televizi, ale také prostřednictvím DSL nebo LTE a tam je přeci jen obtížnější dodržet dohodnutou rychlost.

Já osobně v tom nevidím žádný problém a nemyslím si že by to nějak mělo snížit kvalitu nabízené služby.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno

už vidim evžena, jak bude kontrovat, že ten vychcanej vodafone ale přece změnil i specifikace u internetu přes docsis a tam je vůbec měnit nemusel!!!!! 🤬😄

já už se s nim ale dohadovat nebudu, určitě nebudu sám, kdo chce u svýho internetu rychlost maximální a nějaká minimální ho vůbec nezajímá, ať už je to 5%, 30% nebo třeba 60% 🙄

• -
  • -
  • jenom testuju
  • Vodafone TV app Samsung
  • Praha

Zrovna mi přišlo, že mne převedou z 350/40 na 500/50 se zdražením o cca 130,- Co to je zase za výmysl? Nebo se tarif 350/40 bude rušit? V nabídce ho pořád vidím... https://business.upc.cz/zivnostnici-a-podnikatele/internet/

• Jiná služba
  • Jiná služba
  • Komplet
  • Bílá krabice
  • Praha
Návštěvník single

Aspoň dostaneš vyšší rychlost. Mě místo 240/24 dávají 150/30 za příplatek asi 100,-

edit:

Zjistil jsem, že mám vlastně 150/15 + SPEED UP.  Pokud mi ten SPEED UP zůstane, tak bych tu stovku navíc zkousnul.

Upraveno uživatelem single

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...