Odesláno 20. ledna 2018 7 let Díky za uvedení filmu Apollo, byť tedy já ho původně znal pod názvem Apollo 13. Ne, vážně - kdy přestanete ničit EPG? Vaše problémy s Horizon boxy (které jsem před časem pochopil jako příčinu) nikoho (a zejména ne platícího zákazníka) nezajímají. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 20. ledna 2018 7 let Jestli si to ten jejich systém nevyhodnotil jako číslo epizody seriálu a tu 13 z názvu nesmazal.
Odesláno 20. ledna 2018 7 let Dávají pryč číslo série, číslo epizody bývá zachováno - ale ať je to jak chce, je to samo o sobě šílený... Nehledě na to, že uvést vědomě film pod jiným názvem je dost nekorektní. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 21. ledna 2018 7 let Já tipuju že to opraví hned po tom, co naučí cihlu řadit kanály. Tedy nikdy. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 23. ledna 2018 7 let máme 19:54. 20:00 začíná Vyprávěj - informace kompletní. Hned za tím 20:55 7 dní hříchu - informace o pořadu žádné. O pár kanálů vedle 20:20 Kriminálka Las Vegas - informace v pořádku. Následující díl 21:10 bez informací. Upraveno 23. ledna 2018 7 let uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. ledna 2018 7 let Halo, UPC, nemohli byste s tím konečně něcco udělat? Nebo má pravdu marena? Upraveno 30. ledna 2018 7 let uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. ledna 2018 7 let 13 minutes ago, sodekcz napsal: Halo, UPC, nemohli byste s tím konečně něcco udělat? Nebo má pravdu marena? Nebude problém u tv a ne u UPC.Ja mam Samsung a tam info k poradu je. - - - - Brno-Kohoutovice
Odesláno 30. ledna 2018 7 let hmm, jak to identifikovat? Na vzdušném příjmu přes anténu se mi informace natáhnou, u UPC ne. Prozatím předpokládám, že TV je v pořádku. Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 30. ledna 2018 7 let V DVB-T není těch informací tolik. Jak psal nedávno David, je to hrozná alchymie. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 30. ledna 2018 7 let Tak ale to mnozstvi EPG informaci snad ovlivnuje jen to, na kolik dni dopredu jsou informace k dispozici... ne, jestli jsou k dispozici informace ke DNESNIMU poradu a necele DVE HODINY pred nim.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.