Odesláno 4. března 2018 7 let Kdyz tak clovek obcas projizdi EPG, tak nejen ze vecer obcas nesedi EPG na Viasatu, ale koukam, ze treba na Extasy/Leo je cely tyden od 06:00 do 22:00 Zaver vysilani. Kdyz uz ta firma, co dodava EPG nevi kde, tak at se mrkne na https://extasy.tv/cs/#field3 , tam to najde rozepsane ;-) Posledne jsem si rikal, proc jsou znovu Celisti a ony to byly Celisti 2 (jenom se stale nejak vytraceji cisla). - - - CA modul OVA
Odesláno 5. března 2018 7 let Prima Cool reprízuje Teorii velkého třesku, aktuálně 9. řadu, dnes 2. a 3. díl. Těmto dvěma pravidelným dílům 9. řady je, asi mimořádně, předřazen 9. díl 11. řady (9E11S která u nás ještě neběžela, pokud vím). To se bohužel z EPG, které poskytuje svým platícím zákazníkům UPC, nedozvíme
Odesláno 5. března 2018 7 let u mě bohužel žádná změna k lepšímu. Viz obrázky. Večerní pořad cca dvě hodiny bez dotažení informací. Těsně před začátkem pořadu (19:59) se některé upřesňující informace objevily. Stále si myslím, že to przní UPC. Upraveno 5. března 2018 7 let uživatelem sodekcz Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 16. března 2018 7 let Stále žádná změna k lepšímu. Hmmm. Ještě jedna věc mi nejde do hlavy - řekněme, že od nějakých 18:20 mám stabilně puštěné ČT1. V 19:50 nevidím kompletní informace u programu, který má ČT1 vysílat ve 20:00. Ale zato vidím kompletní informace, který má ve 20:20 vysílat např. Nova. Tu jsem neměl za celý podvečer puštěnou. Cca 20:00 nebo 20:01 mi teprve naskočí informace k programu na ČT1. Nemohl by technik nějak srozumitelně přiblížit, jak to běhá? Premium - Základní Vodafone Station KrPole
Odesláno 16. března 2018 7 let No jestli to nebude tím, že v těch 20 hodin se načtou informace až z tzv. rychlého EPG, kdežto v pomalém EPG tyto informace zřejmě chybí, víc by to měl asi vysvětlit Technik. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. března 2018 7 let Dnes opět EPG perlí. Na STB vidím u Comedy Central jen spoustu pořadů s názem "Připravujeme". Když jsem na CC přepnul, ukázalo se mi, že prý jde krasobruslení. Zkusil jsem na televizi a tam se pro změnu všechny programy jmenují "No Programme Name". 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 24. března 2018 7 let Ted si vsimam, ze EPG na vsech kanalech konci dnes o pulnoci a dal uz nic. Ma to neco spolecneho s prechodem na letni cas? Navic u Comedy central nejsou vubec zadne nazvy poradu, pouze casy. - - - CA modul OVA
Odesláno 24. března 2018 7 let Už léta jsou časy pořadů uváděny v UTC (GMT), v každém muxu je pak informace o datu a času přechodu na letní/zimní čas. EPG je stále (tzn. i nyní) vysíláno v rozsahu cca 6 dnů. Stanici Comedy Central jsem nenašel, pokud máš na mysli Prima Comedy Central, pak v EPG jsou názvy zobrazeny To mně připomíná ... Nedávná optimalizace EPG přinesla zkrácení rozsahu EPG z osmi na šest dnů, nic jiného jsem nezaznamenal. Není to tak dávno (řádově rok), co UPC s velkou slávou rozšířilo vysílání svého EPG ze sedmi na osm dnů
Odesláno 24. března 2018 7 let Comedy central jsem myslel ten Prima Cc. Koukam, ze nazvy uz nabehly, nicmene vsechny kanaly stale konci po pulnoci (alespon u mne). - - - CA modul OVA
Odesláno 24. března 2018 7 let Nejsem odborník, nicméně mám pocit, že každý výrobce televizorů (vč. STB) zastává jinou filozofii ukládání a zpracování EPG. To v lepším případě... V tom horším i tentýž výrobce mění koncept EPG u každé své řady výrobků a každý rok s novými modely. Pak se asi UPC nemůže zavděčit každému (výrobci a jeho modelu), což ovšem v žádném případě neomlouvá nedokonalý a neúplný obsah EPG....
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.