Odesláno 16. dubna 2018 7 let Na vlaštovky už nevěřím. Už třeba jen to léta přetrvávající slévání předložek/spojek s dalším slovem - viz třeba včera Prima Cool 12:35, Futurama, Smlouva sRoboďáblem. Upraveno 16. dubna 2018 7 let uživatelem CableG Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 16. dubna 2018 7 let 9 minutes ago, CableG napsal: slévání předložek/spojek s dalším slovem - viz třeba včera Prima Cool 12:35, Futurama, Smlouva sRoboďáblem. JJ, nekdo zapomina, ze slepě odstranit z textu vsechno, co zavání HTML kodem, je nesmysl a ze se na to musi jit chytreji. Tipuju to na nejakou programatorskou rychlokvašku (která si ovsem nestydi rict o 60k plat). V tomto pripade je to klasika - tvrda mezera mezi jednopismennou predlozkou a slovem (puvodni text zjevne pochazi z Wordu nebo neceho podobneho, co automaticky nahrazuje obycejne mezery po jednopismennych predlozkach tvrdou mezerou):
Odesláno 16. dubna 2018 7 let před 13 hodinami, CableG napsal: No nevím... ten goNET mi přijde jako ukázka degenerace lidstva - podle něj teď na AMC dávají Apollo XIII, po kliknutí na detail je to už správně Apollo 13. Služba k ničemu. No a bonus od UPC - tam je to už jen Apollo. Jestli ona ta doba, kdy byl televizní program jen v tištěných novinách, nebyla nakonec lepší. Co je na názvu Apollo XIII špatného? Apollo XIII logo To, že tu XIII v UPC EPG odmažou je jiná věc... 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 16. dubna 2018 7 let 7 minutes ago, beepee napsal: Co je na názvu Apollo XIII špatného? Snad to, ze oficialni nazev toho filmu nepouziva rimske cislice (i kdyz samotna mise NASA je v logu mela). Tady jde IMO zase o nejakou lidskou(?) chybu pri editaci nazvu - nekdo byl zrejme tak zblblej ze vsech tech serialu, ze tam slepě natukal rimske cislice v domneni, ze jde taky o serial...
Odesláno 16. dubna 2018 7 let No jo, máš pravdu, na ofiko plakátu je 13, ale to není zásadní problém. Zásadní je to následné odmazání v EPG 500 Mb/s - Komfort Modem Compal (černý), CA modul Ústí nad Labem
Odesláno 16. dubna 2018 7 let Není to zásadní problém. Jako vizitka kvality služby goNET to ale stačí - ten film se prostě jmenuje jinak. Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV app Apple, Vodafone TV Premium box, CA modul Praha 6
Odesláno 18. dubna 2018 6 let Zdravím, U TV Panasonic TX-P42G30E mě už nějakou dobu nefunguje EPG. Respektive se mi v něm nezobrazuje program na osm dní dopředu, jak tomu bylo dříve, ale zobrazí se pouze pořad aktuálně probíhající a pořad následující. Závada je určitě v TV, protože jsem ladil jak z kabelovky UPC tak pozemní DVB-T vysílání a výsledek byl vždy stejný a navíc u druhé TV bylo vše na stejné přípojce OK. Též jsem přes tovární nastavení všechno znovu přeladil a zase nic. Jediný, co je ještě v mých silách je update novějšího firmware, který jsem si stáhnul, ale z toho mám trochu obavy, abych potom tu TV vůbec rozchodil. Nesetkal se prosím někdo z vás s podobným problémem? Za vaše případné poznatky bych byl velice vděčný. Upraveno 18. dubna 2018 6 let uživatelem FrantaB
Odesláno 18. dubna 2018 6 let Když jste naladil DVB-T, měl jste naladeno zároveň DVB-C? Možná nemá televize dostatečnou paměť pro uložení tolika informací. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 18. dubna 2018 6 let Prima KRIMI HD má EPG jen do dnešního závěru vysílání ve 2:34 - mám to tak jen já nebo to tak máte všichni? Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 18. dubna 2018 6 let DVB-C bylo naladěné. 14 minutes ago, Marek-26 napsal: Když jste naladil DVB-T, měl jste naladeno zároveň DVB-C? Možná nemá televize dostatečnou paměť pro uložení tolika informací. DVB-C bylo naladěné. Upraveno 18. dubna 2018 6 let uživatelem FrantaB
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.