Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Na JOJ mi EPG nešlo celý výkend, až včera od 20.00 sa natiahlo . Iné kanály sú v poriadku.

Odesláno

Kotlik - Dnes už EPG  TV Joj  je  a zase Prima Krimi a Max , seznam tv nejde 😂😂😂.

Je načase začať kupovať TV program v tlačenej podobe 🤔.

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur
Odesláno

I když jsem nedávno sám kritizoval, že se tu objevují příspěvky zaměřené na jednotlivé maličkosti, nedá mi to

Díky některým pseudomanagerům *) UPC, kteří nejsou schopni nebo ochotni zajistit odpovídající EPG, vznikají i takové paradoxy, dovolím si citovat:

ČT1 pátek. 26.10.2018 | 15:40 - 16:35

Božský skeptik Na velkého charakterního herce a člověka Václava Vosku, který se narodil před 100 lety, vzpomínají dcery Eva a Markéta, J. Adamová, V. Galatíková, S. Beneš, R. Lukavský. Rok: ??? Režie: Hrají:

Medailon, věnovaný herci Václavu Voskovi, byl natočen v roce 2001

*) pod pojmem pseudomanager, při znalosti roky kritizovaných problémů s EPG, nechť si každý představí výraz podle své povahy

Odesláno

Rok chybí v EPG naprosto běžně, skoro bych řekl, že většinou chybí a přitom v textu se někdy objeví

• -
  • -
  • -
  • -
  • Praha
Odesláno

Před pár lety se, tuším dokonce v tomto vláknu, vedla diskuze o tom, co by mělo EPG také obsahovat. Dokonce asi vznikla jakási skupina pro zdokonalení EPG Jejím prvním, a bohužel jediným počinem bylo vytvoření jakési šablony, obsahující právě zmíněné položky Rok:, Režije: a Hrají:. Tím aktivita skončila, zjevně nějaký důležitý blb zasáhl a iniciátorům pokusu o změnu to do budoucna značně znechutil....

Upraveno uživatelem Retiree

• po měsících...
Odesláno

Kdy už se dočkáme funkčního EPG? Zase jeden příklad.
Jména účinkujících Kelly, Dean,... mi nepřipadají moc česká.

IMG_20190112_105949.jpg

IMG_20190112_110037.jpg

Upraveno uživatelem Zlaťák

• Basic
  • Red Basic
  • Základní
  • CA modul
  • Brno
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Jak jsem psal jinde, mám TV Start a schválně jsem přeladil z DVB-T na DVB-C. Jsou tam trošku odlišné stanice. EPG stojí stále za prd, žádná změna k lepšímu.

Navíc některé naladěné programy nenesou v seznamu programů svůj název, zobrazuje se pouze "rezerva" (např. místo Comedy Central).

Stále šlendrián.

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station
  • KrPole
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Dnes je bez dát epg na Viasat HD Horizon Go . Žiadne údaje.

• -
  • -
  • TV Komfort
  • CA modul
  • Svätý Jur

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague