Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

U Prima televizi je totalne rozhozene EPG. Rozdil je klidne 30min. Je to chyba jen u me nebo se mi to zda?

Prijimam to pres DVB-T.

• -
  • -
  • -
  • Compal CH7465
  • Praha
Odesláno

Je to problém u Primy. Bohužel to musí opravit oni, ale to nechtejí ...

update:

Jen na obranu, stejné časy pořadů jsou i v DVB-T2 (od ČRa) i na webu iPrima.cz (kde tedy asi bude problém? 😇)

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

To je masakr... muzes nejak rozvest to "ale to nechtejí"?
Docela by me zajimalo, proc to odmitaji spravit (nebo snad dokonce odmitaji, ze by meli problem?).

Odesláno

Jelikož je problém "všude", tak to vypadá na velké oči s prodejem reklamy.
A vygenerovat nové soubory s aktuálními daty je asi nad možnosti někoho z Primy

🙂 Redmi Note 9 Pro 🙂

• Super
  • Super+
  • ALLinONE
  • Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha
Odesláno

Mám set top box HD Mediabox s poslední aktualizací 12.1.21 a v EPG (tlačítko Guide na UPC ovladači) lze listovat nahoru, dolů, doleva a doprava, ale nefunguje tlačítko OK co by nabídky - vrátit zpět, hlas/titulky, info o programu, nejde tak ani nalistovat v EPG jiný program a 2xOK na kanál rovnou přejít. Set top box jako takový po stisku tlačítka OK bliká, že ho mačkám, ale fyzicky se v EPG nic neotevře, nestane. 

V takové nabídce - tlačítko Menu na ovladači tlačítko OK funguje bez problémů. 

Co s tím lze dělat? 

Restart STB nepomohl 

Upraveno uživatelem Technikus

• Premium
  • -
  • Základní
  • Vodafone Station WiFi 6, Vodafone TV app Samsung
  • Praha
Odesláno

Malý HD mediabox existuje ve dvou provedeních,  starší 700 s červeným displejem a novější 900 s bílým displejem, oba mám doma a na obou mám  poslední lednovou aktualizaci H3.13.00 a na obou mě tlačítko OK v programovém průvodci funguje.

Je možné že na tvém boxu se nějak nepodařila aktualizace, proto bych zkusil reset do továrního nastavení přes diagnostické menu podle návodu zde: 

https://www.upczone.cz/topic/6145-hd-mediabox-nejde-spustit/?tab=comments#comment-155527

Ještě jsem teď Při použití funkce hledání narazil na jednoho uživatele který s tím měl v minulosti stejný problém, odkaz zde:

https://www.upczone.cz/topic/41270-zvláštní-problém-v-epg/?tab=comments#comment-169409

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Odesláno

@tomusDíky moc, továrko pomohlo.

Jinak mám s bílými písmenky - model 900. 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
  • po 2 týdnech...
Odesláno

Tak už zase. To není přece možné několikrát měsíčně dávat továrko.  

To s tímto FW set top boxu modelu 900 nemáte stejné problémy -  v EPG (tlačítko Guide na UPC ovladači) lze listovat nahoru, dolů, doleva a doprava, ale nefunguje tlačítko OK co by nabídky - vrátit zpět, hlas/titulky, info o programu, nejde tak ani nalistovat v EPG jiný program a 2xOK na kanál rovnou přejít.

IMG_20210203_064205_.jpg

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha
Odesláno

Dobrý den, podle obrázků to vypadá, že máte do STB připojený internet, ale v EPG nejsou vidět příznaky pro Replay, které by měly být.

Zkoušel jste STB vypnout z napájení?

• -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Odesláno

@technik Do STB vede LAN kabel z Compalu. 

Restartoval jsem STB 3x a nic se nezměnilo. Předtím mi pomohlo továrko set top boxu, ale to není přece možné dělat pořád. Přitom TV, resp. STB mám snad 2 roky a jel zcela bez problémů. 

Máte pravdu, že dle nahrávky TV nejsou u jednotlivých pořadů ikonky zpětného shlédnutí. Nicméně v tom menu, co se pokouším rozkliknout je více věcí, než pouhé zpětné shlédnutí. Nezobrazí se však celá ta nabídka - info o pořadu, zvuk/titulky, zpětné shlédnutí apod. 

Co víc zkusit? 

• Premium
  • -
  • Základní
  • Praha

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague