Odesláno 31. července 2023 1 rok Zrovna jsem to chtel taky napsat, ale radeji jsem mrknul sem. Stejny problem na Panasonicu. Nekdo bud ulozil a nebo nacetl spatne kodovani cestiny. - - - CA modul OVA
Odesláno 31. července 2023 1 rok Stejně blbě to ukazuje na LG s CA modulem. Premium - Family Vodafone Station WiFi 6, CA modul Havířov, Podlesí
Odesláno 31. července 2023 1 rok Jak se to vlastne ted da nahlasit na FB VF, kdyz tam neni zapnuta komunita? - - - CA modul OVA
Odesláno 31. července 2023 1 rok Stejný problém i u mě na dvou různých zařízení od různých výrobců... 300 Mb/s - Komfort UBEE EVW3226 (bridge), 3x CA vlastní Praha, Černý most I.
Odesláno 31. července 2023 1 rok mam stejny problem na panasonicu Super 500 Mb/s - Komfort Compal bilý brno
Odesláno 31. července 2023 1 rok Take problem s epg a u Ca modulu a pokles urovni signalu. - - - Ca modul Ostrava-Poruba
Odesláno 31. července 2023 1 rok Před hodinou, cvancara napsal: Jak se to vlastne ted da nahlasit na FB VF, kdyz tam neni zapnuta komunita? Ondra z Vodafonu tu psal, že většina lidí posílá přes FB soukromé zprávy, Což ale podle mého názoru není moc praktické, protože to znamená že musí každému soukromě znovu a dokola odpovídat. Jinak taky mě to na Samsungu s modulem blbne, takže setoboxy jsou zřejmě ok a zbytek zařízení to má rozbitý. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 31. července 2023 1 rok Stejny problem na Sony TV s CAM modulem... Vzdycky kdyz se neco podela, rad bych videl toho cloveka, kterej to rozbil a sel od toho. Jak mu asi je? Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 31. července 2023 1 rok JJ chybička se vloudila 🤔 jinak na klasickém terestrickém vysílání je to O.K. Super - Základní Compal CH7465 Teplice
Odesláno 1. srpna 2023 1 rok Centrum péče Pěkný den, situaci už kolegové řeší, tak věřím, že se to brzy povede opravit. Děkujeme za nahlášení a omlouvám se za komplikace. Super Fibre Extra ALLinONE Vodafone TV app Samsung Pardubice
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.