Přejít na obsah

Rada ohledně starší televize Philips

Doporučené příspěvky

Návštěvník c1234567

Poprosil bych o radu. Pořídil jsem si starší televizor Philips PZ1 model 37PFL5322/12. Tyto udaje byli opsány ze zadního štítku televizoru. Jelikož tato televize již není v prodeji a na strýčkovi google jsem toho moc nenašel, měl prosbu ohledně toho zda tato televize má vlastně kabelový tuner a je vhodná pro příjem UPC. Díky za radu od někoho zkušenějšího kdo by mi to někde pomohl vyhledat. 

Odkaz ke komentáři
https://www.techforum.cz/topic/5617-rada-ohledn%C4%9B-star%C5%A1%C3%AD-televize-philips/
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Retiree

Ano, televizor je vhodný pro použití v síti UPC. Jednak se stále ještě vysílá i analogově, jednak UPC poskytuje přijímače s kabelovým tunerem, které se k takovým (analogovým) televizorům dají připojit. Čili, tv můžeš okamžitě připojit a sledovat několik základních programů vysílaných analogově, nebo si můžeš vybrat nějakou nabídku (digitálních) programů, k níž Ti UPC poskytne příslušný přijímač (STB - Set Top Box, konvertor, ..., jak je libo)

Upraveno uživatelem Retiree
Návštěvník c1234567

Díky za odpověd retiree takže pokud to dobře chápu tak s příslušným STB na té televizy půjdou i digitální programy? Já mám v obýváku televizy s cam modulem a tuhle televizy si pořídil mladej do pokoje. Dále máme ještě starej stb s tím zeleneým okem tuším 5000... Takže když si objednám jinej stb místo té 5000 tak předpokládám, že naladím stejnou nabídku jakou mám já ...

Upraveno uživatelem c1234567

Ano, klidně k TV připojte onen Handan CV5000 a sám uvidíte. Pod jednou smlouvou (v jednom bytě) můžete mít až 4 zařízení pro příjen digitální televize UPC. A ten Handan CV5000 si nechte vyměnit za HD Mediabox (Kaon) a když ho propojíte s modemem, půjde na boxu i zpětné shlédnutí, MyPrime atd.

• Super
  • Premium 5G
  • 18+
  • Vodafone Station WiFi 6
  • Brüx

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...