Odesláno 1. dubna 2006 19 let Zdravím. Mám jen dvě IP adresy, ale máme tu 3 kompy. 2 jsou připojený normálně na net, a občas bych chtěl ten druhý vyměnit za třetí, aby se tam dostal místo něj. První 2 počítače mají Windows XP a třetí má Windows ME. Takže jsem ten druhý odpojil ze switche a místo něj zapojil ten s Milleniama. Nastavení jsem udělal naprosto totožné jako na tom původním (po cca pěti pokusech jsem si to ověřil i na obrázkovém návodu od Karnevalu) a počítač se přesto stále odmítá připojit k internetu. Pořád jakoby otevírá, až to skončí klasickým Stránku nelze zobrazit. Setkal se s tím někdo?
Odesláno 1. dubna 2006 19 let A restartoval jsi kabelovy modem pro nacteni MAC adresy sitovky ?? Millenia jsou omyl Microsoftu, radeji pouzivej Windows 98 SE. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 1. dubna 2006 19 let A restartoval jsi kabelovy modem pro nacteni MAC adresy sitovky ??Millenia jsou omyl Microsoftu, radeji pouzivej Windows 98 SE. Nerestartoval. To bych musel pokaždý?
Odesláno 1. dubna 2006 19 let Pokazde pokud tam pripojis PC s novou sitovkou, kterou modem jeste nema nactenou v pameti. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 15. dubna 2006 19 let To je logicke viz: "Pokazde pokud tam pripojis PC s novou sitovkou, kterou modem jeste nema nactenou v pameti."
Odesláno 16. dubna 2006 19 let Když už jsme u toho. Kdybych teda koupil veřejnou IP a dal jí na jeden komp, můžu pak bez komplikací dát na zbylé 2 ty stávající neveřejné?
Odesláno 17. dubna 2006 19 let Jasne ze muzes, ale neverejne brzy skonci a budou se pouzivat uz jen dynamisky pridelovane s DHCP. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 17. dubna 2006 19 let Jasne ze muzes, ale neverejne brzy skonci a budou se pouzivat uz jen dynamisky pridelovane s DHCP. Už si tu připadám jak poslední blbec )). Co se tím pro mě mění? Potřebuju být active na P2P sítích a chci přijímat soubory z ICQ i na Mirandě. Nic víc po tom nechci.
Odesláno 17. dubna 2006 19 let Přepneš všechny své počítače na zjištování IP adres pomoci serveru DHCP. Toť vše. PS: Zapomeň, že někdy nějaké neveřejné existovaly, stejně již brzy zaniknou. Nyní jen dynamické veřejné IP adresy
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.