Odesláno 2. prosince 2020 4 roky Dobrý den, mohl bych poprosit o radu? Již několik dní mi nelze otevřít webovku navratdoreality.cz . Jedná se pouze o problém u poskytovale z domu. U jiného poskytovatele (např. v práci) stránka pohodě navštívit lze. Mnohorát děkuji za případnou pomoc.
Odesláno 2. prosince 2020 4 roky ta stránka prostě nefunguje - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Odesláno 2. prosince 2020 4 roky Dopoledne nekdy jde, odpoledne zase ne. Ted uz asi dva dny nejde vubec. - - - CA modul OVA
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Jaký OS (verze, revize), jaký prohlžeč (verze, ...) ??? MS v poslední době stále častěji používá salámovou metodu aktivací různých vylepšení (bezpečnostních především) svých (převážně) produktů.. Kdysi to bývalo jen každé druhé úterý v měsíci, dnes po každém novém zavedení OS, nebo i spuštění aplikace jako třeba IE, Edge, Skype, Office lze čekat nějaké překvapení...
Odesláno 3. prosince 2020 4 roky Včera mi taky nefungoval, dnes funguje. Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava
Odesláno 7. prosince 2020 4 roky Pokud to neni chyba primo toho webu, zkusil bych zmenit DNS servery Kabel 500 Mb/s - Komfort 2x CA modul, Compal black Praha
Odesláno 7. prosince 2020 4 roky Tracert až na cílový server normálně jde. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 7. prosince 2020 4 roky Chybu 500 mi většinou hlásí při chybě v souboru .htaccess , asi se v tom někdo hrabe. Super Red Basic Základní CA modul, Compal CH7465 Praha 10
Odesláno 7. prosince 2020 4 roky internal server error může bejt absolutně cokoliv na straně serveru https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/HTTP/Status/500 prostě ten web nebo server stojí po technický stránce za prd - - jenom testuju Vodafone TV app Samsung Praha
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.