Přejít na obsah

Která odpověď byla nejužitečnější?

Pokud některý z těchto příspěvků pomohl vyřešit váš problém, věnujte prosím chvilku kliknutí na tlačítko „Označit jako řešení“ u tohoto příspěvku.
Označení příspěvků jako řešení pomůže ostatním členům komunity rychle najít odpovědi na jejich otázky. Děkujeme za vaši pomoc!

Featured Replies

Odesláno

Hezký den. Chci se jen zeptat jakou máte zkušenost při stěhování?

Nepříjde mi normální, že věrnostní období se mění k termínu instalace ale akce platná v tu dobu ne. 

Proč se tedy dále nepokračuje v původním datu věrnostního období? 

Zase vychcanost ze strany UPC?

Odesláno

@Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku? 

Odesláno

Mně při stěhování také věrnostní období začalo od začátku. Zase celý nový rok. Podle operátorky běžny postup

Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk

• Internet 300
  • -
  • TV Komplet
  • nn
  • KLADNO
Odesláno
před 3 hodinami, David - UPC napsal:

@Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku? 

@David - UPC pokud jsme stále Vaším zákazníkem proč začíná věrnostní období od začátku? Proč tedy když opět chcete úvazek na 24 měsíců jako má nový zákazník nenabídnete i součastnou promo akci? Nejlepší je že se služba objednala v akci zaplať 100 budeš mít rychlost 200 a i to se prý zrušilo. A pokud se navíc ještě změní cena, která byla domluvena obchodním zástupcem budu to brát jako podraz z Vaší strany. Nechápu co je na tom tak těžkého nechat stávající podmínky jen změnit adresu. Třeba u O2 jsem neslyšel že by se při stěhování měnily podmínky které předtím platily.

Upraveno uživatelem Groveer

Odesláno

@Groveer musím se podívat, jak máte postavenou smlouvu. Pošlete mi do zprávy její číslo a dám Vám vědět. Děkuji. 

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

Právě prohlíží tuto stránku 0

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku

Vodafone Czech Republic a.s.,
nám. Junkových 2808/2, 155 00 - Praha 5,
IČO 25788001, sp. zn. B 6064 vedená u Městského soudu v Praze

Vodafone Czech Republic a.s.,
Junkových sq. 2808/2, 155 00 - Prague 5,
CRN 25788001, file number B 6064 kept at the Municipal Court in Prague