Návštěvník Groveer Odesláno 10. října 2017 Sdílet Odesláno 10. října 2017 Hezký den. Chci se jen zeptat jakou máte zkušenost při stěhování? Nepříjde mi normální, že věrnostní období se mění k termínu instalace ale akce platná v tu dobu ne. Proč se tedy dále nepokračuje v původním datu věrnostního období? Zase vychcanost ze strany UPC? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 11. října 2017 Sdílet Odesláno 11. října 2017 @Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochym Odesláno 11. října 2017 Sdílet Odesláno 11. října 2017 Mně při stěhování také věrnostní období začalo od začátku. Zase celý nový rok. Podle operátorky běžny postup Odesláno z mého SM-G935F pomocí Tapatalk Citovat Internet 300 - TV Komplet nn KLADNO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Groveer Odesláno 11. října 2017 Sdílet Odesláno 11. října 2017 (upraveno) před 3 hodinami, David - UPC napsal: @Groveer Zdravím, při stěhování smlouva běží tak, jako doposud, jste stále naším zákazníkem. Narážíte na akci 50% na půl roku? @David - UPC pokud jsme stále Vaším zákazníkem proč začíná věrnostní období od začátku? Proč tedy když opět chcete úvazek na 24 měsíců jako má nový zákazník nenabídnete i součastnou promo akci? Nejlepší je že se služba objednala v akci zaplať 100 budeš mít rychlost 200 a i to se prý zrušilo. A pokud se navíc ještě změní cena, která byla domluvena obchodním zástupcem budu to brát jako podraz z Vaší strany. Nechápu co je na tom tak těžkého nechat stávající podmínky jen změnit adresu. Třeba u O2 jsem neslyšel že by se při stěhování měnily podmínky které předtím platily. Upraveno 11. října 2017 uživatelem Groveer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník David R. Odesláno 12. října 2017 Sdílet Odesláno 12. října 2017 @Groveer musím se podívat, jak máte postavenou smlouvu. Pošlete mi do zprávy její číslo a dám Vám vědět. Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.