Odesláno 14. ledna 2018 7 let před 2 hodinami, Pavel m napsal: PS :Samsung TV ,už nechci vůbec vidět .Po koupi nové televize většina problému s UPC zmizela . Ktere konkretne problemy? Ja mam plasmu Samsung serie D (model 2011) a s televizi UPC nemam problem.
Odesláno 14. ledna 2018 7 let Tady nejspíše nepůjde o problémy s TV programy UPC, ale s aplikací HBO GOOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 15. ledna 2018 7 let Tragedi a ignoranti z hbo go vysli s farbou von a priznali nefunkcnost novej aplikacie pre LG...udajne skoncila podpora.Ma s nou problem aj Samsung s OS Tizen od kedy ten smejd vypustili...niekedy v oktobri 2017.Mne na mojom Same s OS Orsay fachci aj ked s problémom neustáleho zadavania aktivacneho kodu po kazdom vypnuti TV.Skusam teraz na mesiac Netflix a to je iny level. Upraveno 15. ledna 2018 7 let uživatelem ritchi
Odesláno 20. ledna 2018 7 let LG 49UJ7507 jak zprovoznit HBO GO ?LG ještě požívá starší verzi HBO GO ,která nezobrazuje aktivační kód.První přihlášení funguje ,ale po týdnu píše nemáte předplatné . Doplnění :co jsem vyzkoušel ,ta jediná možnost je odebrat zařízení na HBO GO .A počkat 24 hodin a znova aktivovat službu na televizi. LG používá ještě starou aplikaci ,kde se služba na televizi aktivuje písmeny .Nepoužívá tu novou s aktivačním kódem. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 23. ledna 2018 7 let Dnes celkom prijemne zistenie po skoro 4roch mesiacoch existencie novej aplikacie v smart TV,ktora nevyzadovala po spusteni aktivacny kod.
Odesláno 11. března 2018 7 let tak opět nefunguje HBO GO ve Win 10 v Microsoft Edge 41.16299.248.0.Vůbec se neobjeví přihlášení. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 11. března 2018 7 let před 1 hodinou, Pavel m napsal: tak opět nefunguje HBO GO ve Win 10 v Microsoft Edge 41.16299.248.0.Vůbec se neobjeví přihlášení. doplněno :Tak HBO GO funguje v IE 11. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 20. května 2018 6 let Nemá někdo přehled na kterých Smart TV je ještě dostupné HBO GO? Samsung by to snad měl mít v pohodě. Mám LG 2 roky starou tam ještě aplikace byla u nových modelů konec? Na stránkách LG se nic nedočtete. Zajímá mě zkušenost a realita.... 👍 Super Super ALLinONE Compal CH7465 Karlovarský kraj
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.