Odesláno 14. listopadu 2017 7 let Ze neni treba je fajn, ale jsou weby, ktere bez nej zase nefunguji. To je jako duvod, aby se kvuli tomu web znefukcnil (proc ho normalne neignoruje)? A co treba flash, kdyz ho mam, tak se stranky nebudou taky zobrazovat, ktere ho nepouzivaji? To je logika. - - - CA modul OVA
Odesláno 15. listopadu 2017 7 let Nějakou dobu jsem na iPhonu HBO GO nepoužíval, dnes to po mně chtělo přeinstalovat apku. Přeinstaloval jsem. V přihlášení to chce E-mail a heslo. Předesílám, že na webu UPC píší, že přihlašovací údaje na MojeUPC, Horizon GO a HBO GO jsou totožné. Zadám přihlašovací jméno (ne E-mail !) a heslo, kterým se běžně do MojeUPC přihlašuji, zahlásí "chybu E-mailu" (pochopitelně, jméno nemám E-mailovou adresu), zadám li však E-mail a heslo (stejné jako pro přihlašování do MojeUPC) je opět problém... Kde dělám chybu, poraďte prosím. Na KC mi nebyli schopni odpovědět.
Odesláno 15. listopadu 2017 7 let 21 minutes ago, Mooonty napsal: Nějakou dobu jsem na iPhonu HBO GO nepoužíval, dnes to po mně chtělo přeinstalovat apku. Přeinstaloval jsem. V přihlášení to chce E-mail a heslo. Předesílám, že na webu UPC píší, že přihlašovací údaje na MojeUPC, Horizon GO a HBO GO jsou totožné. Zadám přihlašovací jméno (ne E-mail !) a heslo, kterým se běžně do MojeUPC přihlašuji, zahlásí "chybu E-mailu" (pochopitelně, jméno nemám E-mailovou adresu), zadám li však E-mail a heslo (stejné jako pro přihlašování do MojeUPC) je opět problém... Kde dělám chybu, poraďte prosím. Na KC mi nebyli schopni odpovědět. Tohle by měla být správná aplikace https://t.co/ZoDosFq4qa nikoliv HBO Czech Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 15. listopadu 2017 7 let děkuji vpa! Apku jsem měl naistalovanou správnou. Když se nyní již dostanu do přihlášení (stejné jako MojeUPC a HG), tentokráte to "nabídne" tento pohled na displej:
Odesláno 15. listopadu 2017 7 let UPC opravdu perlí! O Horizon GO je psáno v jiném vlákně. HBO GO mi přestalo s novou verzí fungovat jak na iPhonu, tak i na NTB (W7 + IE11) Tlačítka "přihlásit" jak se píše výše prostě nejsou. Nestálo by any "IT zázraci" se vykašlali na trapný kosmetický inovace vzhledu a starali se aby fungovalo to, co doposud fungovalo? Je to drahý špás takhle si hrát s trpělivostí klientů. Tak šup pašáci zvedněte svoje "mozky" a uveďte vše do fungujícího stavu, jako to bylo a fungovalo a pak si sedněte na ruce!
Odesláno 16. listopadu 2017 7 let No, HBO GO ale nemá s UPC moc společného. Funkčnost aplikace atd. je třeba řešit přímo s HBO. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 16. listopadu 2017 7 let to Marek-26: rád si nechám poradit, ale můj operátor, který mi HBO resp. HBO GO poskytuje je UPC. UPC je tím, kdo tuto službu nabízí, dodává a inkasuje poplatky. Díky
Odesláno 16. listopadu 2017 7 let Pro uživatele, kteří používají IE11 (W7). Při použití jiného prohlížeče např. Chrome HBO GO funguje (bez precizního testování) v pohodě. Nefunkčnost pod iOS 11 stále trvá.
Odesláno 17. listopadu 2017 7 let Tak a jsem úplně v ......! Na Android vydaná nová aplikace HBO GO která není kom. na mém mobilu a ta stará aplikace se ruší. No a ve Windows 7 mě to nejde pořád přihlásit ani v IE11 ani ve Chromu (ani po smazání cokies, všelijakých dat a dokonce jsem zkusila i novou instalaci W7 a nic, pokaždé to skočí na úvodní stránku přihlášení) tak já už nevím co mám dělat , takže sledovat ho nemůžu, ale hlavně že můžu říct že ho mám!!!
Odesláno 17. listopadu 2017 7 let to sarmen10: odzkoušeno teď na Chrome (W7) a HBO GO funguje (bez precizního testování)
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.