Odesláno 19. října 2017 7 let Používáte někdo HD Mediabox (malý Kaon) k nahravání na pevný disk ? Pokud ano, napiště mě prosím značku a typ toho disku, ptám se proto, že jsem již jeden zkoušel (WD Elements 1TB) a Mediabox s ním nechtěl chodit, prostě ho neutáhl. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. října 2017 7 let Já už půl roku používám Maxtor 2.5" M3 Portable 1TB a běží bez problémů, nahrávám každý den 2 - 3 pořady. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 20. října 2017 7 let Adata a Seagate o velikosti 500. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. září 2019 5 let Autor V 20. 10. 2017 v 5:25 AM, marena napsal: Já už půl roku používám Maxtor 2.5" M3 Portable 1TB a běží bez problémů, nahrávám každý den 2 - 3 pořady. Tak jsem ho nakonec koupil také a s HD Mediaboxem opravdu funguje. Takže díky za rady i když mě to trvalo od rady k realizaci skoro dva roky. 🙂 PS: @marena používáš ho ještě stále? Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 6. září 2019 5 let Jo jo, používám, ale už jen zřídka, obvykle jen na programy kde není ZZ. Pořád funguje. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.