Návštěvník LLCoolJ Odesláno 20. října 2017 Sdílet Odesláno 20. října 2017 Dobrý den, včera mi přestal fungovat internet asi na 5 minut a nyní ráno také nefunguje už asi 10 minut. Službu mám od pondělí,takže asi tušíte, že jsem docela "rozzlobený". Máme EURO DOCSIS® 3.0 modem. Připojení je 100 Mb/s. Jsem napojen na kabel. Při měření rychlosti jsem dosahoval od 20 Mbs do 95 Mbs, ale kolísalo to v průběhu večera. Uppload byl hrozný a to jen 1 Mbs namísto 10 Mbs. Facebook mi hází DNS chybu. Co se děje? Nejsem jediný, kdo si na to stěžuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomus Odesláno 20. října 2017 Sdílet Odesláno 20. října 2017 V první řadě zkontroluj přívodní kabel mezi zásuvkou UPC a modemem případně ho zkus odpojit a znovu zapojit když to nepomůže tak zavolej na infolinku UPC a oni už to tam s tebou pořeší. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.