Odesláno 22. října 2017 7 let Dobrý den, Momentálně mám modem Compal , který je naprosto nestabilní, vysoký ping a velký packet loss je na denním pořádku, četl jsem, že to má co dělat s chipsetem , který v něm je, proto se chci zeptat, jaký modem od UPC je nejlepší na odezvu a aby byl co nejvíce stabilní? Pro online hry, dívání se na videa a normální práci. Díky
Odesláno 22. října 2017 7 let Co napsat jaké máš hodnoty, které považuješ za velkéOdesláno z mého MT pomocí Tapatalk Super Super+ ALLinONE Vodafone TV Premium, CA modul Praha
Odesláno 22. října 2017 7 let To vypada spis na problem se signalem, nez s modemem. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. října 2017 7 let Hodnoty skáčou od 100 ms až po 2000 ms, což jsou dost velké hodnoty. Dále jsem četl, že lidé s tímto modelem mají stejné problémy.. Zkoušel jsem měřit samozřejmě i na přímo a vše bylo stejné. Modem jsem dal i do bridge modu ( modem modu v nastavení ) a za ten připojil svůj router , ani to nepomohlo. Dělá to jak přes kabel, tak přes wi-fi tudiž není problém v kabelu , ani signálem ( pokud jste myslel wi-fi )
Odesláno 23. října 2017 7 let 18 minutes ago, brinq napsal: Dělá to jak přes kabel, tak přes wi-fi tudiž není problém v kabelu , ani signálem ( pokud jste myslel wi-fi ) Samozrejme, ze NEmyslel WiFi, ale signal v kabelu od UPC. A tomu odpovida i to "Zkoušel jsem měřit samozřejmě i na přímo a vše bylo stejné."... Takze zavolat na UPC, at to proveri/promeri.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.