Návštěvník Dinii Odesláno 22. října 2017 Sdílet Odesláno 22. října 2017 Zdravím, dnes jsem objednal optiku 100+ se samoinstalací, ale doma nemám žádnou datovou zásuvku. Budu si ji muset zařídit sám? Nebo bude stačit provést koax z upc boxu přímo do modemu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 22. října 2017 Sdílet Odesláno 22. října 2017 Jestliže nemáte zásuvku, tak ji technik udělá. Samoinstalace znamená, že si zapojíte zařízení. Je mě mate to o tom STB, vy už máte od UPC televizi?Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinii Odesláno 22. října 2017 Sdílet Odesláno 22. října 2017 18 minutes ago, Marek-26 napsal: Jestliže nemáte zásuvku, tak ji technik udělá. Samoinstalace znamená, že si zapojíte zařízení. Je mě mate to o tom STB, vy už máte od UPC televizi? Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Díky za odpověď - TV nemám, myslel jsem tu krabici/schránku v přízemí odkud vedou kabely do všech bytů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 23. října 2017 Sdílet Odesláno 23. října 2017 Tak od rozvodné skříně až do bytu to natáhne technik. Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Dinkylinky Odesláno 25. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 25. listopadu 2017 Jen mě zajímá, je součástí samoinstalačního balíčku klíč /asi č. 11/ na uvolnění koaxiálního kabelu? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 26. listopadu 2017 Sdílet Odesláno 26. listopadu 2017 Býval, jak je to nyní netuším. Nyní totiž UPC dává Push-On konektory, takže se nešroubují, jen nasazují. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.