Odesláno 23. října 2017 7 let Chci se zeptat, jestli by UPC nějak nedokázalo zatlačit na AMC, ať si vyřeší již několik let trvající problém s výpadky zvuku, po kterém následuje úplný desync zvuku a obrazu, takže je seriál nesledovatelný. Pokud chcete vidět, jak to vypadá, vyhledejte si ve zpětném shlédnutí včerejší premiéru 3. řady Farga, 2. díl. Do času 22:15 v pořádku, poté následuje asi minuta ticha a pak je zvuk o tu minutu posunutý, takže nesedí zvuk s obrazem... Nešlo by s tím něco dělat? Někdy před rokem jsem o tom psal email na podporu, někdo mi odepsal, že se na to podívají a ... nic se nestalo. Problém se již několikrát řešil i na Dabingforu: http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=2&t=28217&start=20 http://dabingforum.cz/viewtopic.php?f=2&t=27978&start=30 Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 24. října 2017 7 let @kebulek napíšu programerům a přidám jim Vaší zprávu. Díky za upozornění.
Odesláno 31. října 2017 7 let Autor Tak týden uplynul, odpověděli vám už z AMC? Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 5. listopadu 2017 7 let Nesynchroní zvuk se už řeší přímo na technickém odbavení na straně AMC. V průběhu týdne bychom měli dostat vyjádření.
Odesláno 5. listopadu 2017 7 let Stejný problém , už rok sekání nebo málo hlasitý zvuk a nebo jde napřet přes den normální po 8.00 to začne
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let @kebulek Na straně AMC došlo z úpravě technického nastavení (co přesně udělali v tom vyjádření není), takže by měl být zvuk už v pořádku. Můžete mi prosím dát za nějaký čas vědět?
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let 21 minutes ago, David - UPC napsal: @kebulek Na straně AMC došlo z úpravě technického nastavení Ty brdo, tahleta manazerstina (drive soudruzstina) me neprestane "fascinovat" do smrti... "Doslo k uprave"... to teda vypada, ze se to vlastne stalo tak nejak samo a vlastne nechtene... 'bo "dochazi" vetsinou k nehodam nebo chybam... To je jak kdyby nekdo "utrpel vitezstvi" a tim padem "doslo k tomu, ze vyhral"... :-O To samozrejme neni na tebe, Davide, to je snad jasny ;-)
Odesláno 8. listopadu 2017 7 let Autor před 4 hodinami, David - UPC napsal: Můžete mi prosím dát za nějaký čas vědět? Až tam zas za rok budou dávat něco, co mě zajímá, tak určitě. Docela by mě zajímalo, jestli ty seriály, které v sobě ty chyby měly, budou při repríze opravené? Z toho, co jsem sledoval, šlo konkrétně o Better Call Saul 2. řada (tuším 3 špatné díly) a teď to Fargo... Na to by ses jich Davide taky mohl zeptat, díky. @Evzen Upraveno 8. listopadu 2017 7 let uživatelem kebulek Premium - Family Vodafone Station WiFi 5, CA modul Praha Zbraslav
Odesláno 9. listopadu 2017 7 let Taky první díl Emerald City (asi před třemi týdny) měl uprostřed minutu ticha navíc. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.