Návštěvník Milosko78 Odesláno 25. října 2017 Sdílet Odesláno 25. října 2017 Prečo sa mi nedá dostat do pouzivatelskeho nastavenia modemu Compal CH7465LG-LC? Ako píšu najprv v prehliadači dám 192.168.0.1, vyberiem jazyk,a mám vlozit Settings password, a mám dať Ďalej, a nič nejde to!!!!. Uz ma ide porazit s tychto UPC sluzibe vsetko komplikovane nefunkčné,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. října 2017 Sdílet Odesláno 25. října 2017 A napíše to něco po vložení toho hesla? Změní se stránka nebo jste stále na původní? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Milosko78 Odesláno 25. října 2017 Sdílet Odesláno 25. října 2017 No uz som to vyriesil, ked som vyberal "slovenský jazyk" tak to nejde, musim dat az cesku konfiguraciu,potom to ide. Zvláštny bug. Že ma to skor nenapadlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 25. října 2017 Sdílet Odesláno 25. října 2017 Zvláštní, mě to výběr jazyka nenabízí a nechce se mi teď dělat továrko modemu a pak vše přenastavovat. Mohl by to někdo v SK vyzkoušet? Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.