Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Ono si to občas dělá co chce - tuším v noci z pátku na sobotu to taky nešlo, live programy šly (dívám se na tabletu) ale zpětné zhlédnutí to nenabízelo (konkrétně Hercule Poirot vysílaný v pátek večer).

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6

Btw je někde napsáno na kterých programech je ZZ dostupné? Na webu UPC je, že na 48 - fajn, ale počítat to nebudu, jen bych chtěl vědět, zda to zrovna teď nefunguje a nebo to na tom konkrétním programu ani není aktivní (a je to tedy správný, byť absolutně nepochopitelný, stav).

• Premium Profi
  • -
  • ALLinONE
  • Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Premium, CA modul
  • Praha 6
Návštěvník upcklient

Zdravím, občas mám problémy se zpětným zlédnutím a nevím, zda je problém u mne či UPC. První věc je. Mediabox mám neustále připojený přes kabel LAN k modemu. Jen ho vždycky ovladačem vypínám. První problém, že třeba po spuštění TV, nebo i když už nějakou chvíli běží mám často problém, že to nic nenajde. Jdu pár hodin zpět, pár dní a vždy píše Informace nejsou k dispozici. Pak různě mediabox povypínám, resetuju, vytáhnu kabely a povede se mi načíst nabídku zpětně. Když chci něco vidět, takhle to dělam tak z 80%, málokdy se stane, že zapnu TV a můžu sledovat.  A pak další poslední dobou např. Joj cinema nebo nova atd. mají problémy, filmy se průběžně zasekávají, třeba 10 minut ok a zasekne se na 5 sekund, poskočí a jede dál, takhle vždy třeba po 5 minutách, je to různé. Ale když najdu ten stejný film třeba z jiného dne, pokud tedy je, tak ten jde v pohodě. Asi chybná nahrávka? Někdy ale mám jen tu jednu verzi...

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...