Odesláno 11. dubna 2018 6 let Nefunguje k dnesnemu dnu pocnuc cca 10tou hodinou rannou.Ostatnych 7 dni do zadu slape.
Odesláno 11. dubna 2018 6 let Aj u mňa to vyzerá tak, že nefunguje, ale v skutočnosti len chýba u archívnych programov značka ("šnek") a programy sa dajú spustiť aj bez nej! Takto mi to funguje v aplikácii na Androide (v PC som to neskúšal). Rovnaká chyba bola aj minulý týždeň a vtedy som to dokázal odstrániť preinštalovaním aplikácie. Dnes to ale nepomohlo, ale archív inak funguje bez "šnekov" normálne.
Odesláno 11. dubna 2018 6 let Data nedostupná, opakujte akci později.Hmm koukám už nefunguje ani live stream. Copak vám Nova sport udělala?Tohle už se vážně nedá...Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Odesláno 11. dubna 2018 6 let Teď jsem to zkoušel a kanál Nova Sport 1 a 2 jede. A co se týká zpětného zhlédnutí , tak ta ikona šneku tam stále není, ale přitom pořad zpětně přehrát lze, mají v tom bordel. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. dubna 2018 6 let Dobrý večer. Mám necelé 3 týdny vyměněný SRB. Dnes ve 2. hodiny v noci jsem prováděl tovární nastavení STB. STB se při této operaci dvakrát zasekl a tak jsem ho musel natvrdo resetovat. Dnes ve 21:30 jsem ho zase musel resetovat, protože zase nebyly žádné informace. 9.4 jsem kontaktoval podporu a 10.4. 5:18 mi došlo tohle: Dobrý den, Momentálně máme hlášený výpadek ReplayTV a na odstranění závady usilovně pracujeme. Je nám líto, ale v tuto chvíli není znám termín odstranění závady. Za způsobené potíže se velice omlouváme. Tohle je velice dlouhodobý problém. Řekl bych, že už to trvá skoro tři čtvrtě roku a za chvíli budeme slavit první výročí nefunkčnosti ZZ. Na netu jsem četl, že O2 také prodloužil na 7 dní a žádné problémy s tím nemá. Bohužel, pro mne jsou nedostupní. Jinak jsem od UPC dávno pryč.
Odesláno 12. dubna 2018 6 let Vyzerá to tak, že archív už zase normálne funguje, vrátane značiek archivovaných programov ("šnekov"). Ak niekomu chýbajú, stačí zrejme reinštalovať príslušnú aplikáciu. Ja som tak urobil v aplikácii pre Android a objavili sa aj za časy od 10. hodiny včerajšieho dňa, od kedy chýbali. Upraveno 12. dubna 2018 6 let uživatelem Fuchs Tomáš
Odesláno 12. dubna 2018 6 let V případě, že by někomu nefungovalo na USB boxu, stačí ho vytáhnout z elektřiny a znovu zapnout. Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx
Odesláno 6. května 2018 6 let film Noční dravci .Každý chvíli výpadky zvuku i obrazu. Nefunguje zpětné přehrávání na HD DVR Mediaboxu. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.