Odesláno 9. května 2018 6 let Opět PIP UPC a nefunkční zpětné shlédnutí.Se z toho fakt...Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Odesláno 9. května 2018 6 let Jop zase nejde 😞 Divný je že když nejde ZZ tak mi zase naběhnou na HorizonGO na live programy které nemám v balíčku TV 🙂 Upraveno 9. května 2018 6 let uživatelem Berrycz
Odesláno 10. května 2018 6 let Zdravím. Mám problém jen já, nebo pokaždé, když si chcete něco zpětně přehrát, tak bojujete s tím, aby se vám nabídka vůbec načetla? Vždy mám informace nejsou k dispozici a po restartování, vyndání a zandání kabelů se to konečně zázrakem načte, díky.
Odesláno 10. května 2018 6 let Takový problém nemám. Zkus příčinu hledat postupně tedy nejprve třeba vypojit a zapojit kabel když to nepomůže restartovat setobox a tak dále jinak nikdy nezjistíš kde je problém. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. května 2018 6 let V 10. 5. 2018 v 18:12, tomus napsal: Takový problém nemám. Zkus příčinu hledat postupně tedy nejprve třeba vypojit a zapojit kabel když to nepomůže restartovat setobox a tak dále jinak nikdy nezjistíš kde je problém. Děkuji za zprávu. Pokusím se, nicméně se mi zdá, že pokaždé pomůže něco jiného. Někdy, když je hláška Informace nejsou k dispozici, tak postačí vytáhnout kabel z modemu a setoboxu a poté se programy načtou. Jindy nepomůže ani toto a pak už jen restartování routeru. Jindy zase pomůže projíždění programů, kde nejsou informace a kliknutím ovladačem na I - informace se postupně načtou. Ale pokud si vzpomínám, tak vždy s tím něco musím provést, jinak to samo nenaběhne nikdy.
Odesláno 28. května 2018 6 let Koukám že po mnoha měsících bez problémů mi už zase nefunguje ZZ. Ani na STB ani na webu. Všude mi píše, že nemám předplatné. Copak se zase děje? 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 22. července 2018 6 let Na webu se ZZ v posledni dobe nemam problem, ale vcera jsem zjistil, ze na STB (Kaon), kanal Prima, nejde spustit Asterix a Obelix, dnes totez na kanale Prima Cool - nejde spustit Tri musketyri. Pritom oba porady na webu zpetne bez problemu. Kde je zakopanej pes? Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 26. července 2018 6 let Podle hotline je výpadek pro oblast Česko, vyřešen prý bude zítra. Pochopil jsem to tak, že něco pokazili v poslední aktualizaci firmware a makají na nápravě.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.