Odesláno 26. listopadu 2018 6 let Výpadek je nyní odstraněný. Restartujte prosím svá zařízení. Pokud budete registrovat nějaké problémy, napište mi prosím.
Odesláno 26. listopadu 2018 6 let Hm tak pokus o restart dopadl neslavne - pri bootu chyba e106 a konec.. ucineno asi 10 pokusu. Pred restartem byla posledni chyba repo41 pri zpetnem zhlednuti..
Odesláno 26. listopadu 2018 6 let Pred restartem taky chyba ale po restartu to zatim funguje. - - - Compal CH7465 Praha
Odesláno 27. listopadu 2018 6 let @stanm3 Zdravím, pokud to končí stále chybou, napište do zprávy číslo smlouvy. Díky!
Odesláno 6. prosince 2018 6 let Tak už ani O2 se problémy se zpětným zhlédnutím nevyhnuly https://www.lupa.cz/aktuality/o2-tv-pracuje-na-odstraneni-vypadku-a-postizenym-divakum-nabidne-kompenzace/ Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 7. prosince 2018 6 let Tak už ani O2 se problémy se zpětným zhlédnutím nevyhnulyhttps://www.lupa.cz/aktuality/o2-tv-pracuje-na-odstraneni-vypadku-a-postizenym-divakum-nabidne-kompenzace/Jenomže O2, by mělo dávat kompenzaci, UPC se tomu vyhýbá, s tím, že zpětné zhlédnutí, je "zdarma".Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Odesláno 7. prosince 2018 6 let No v poslední době měli problémy snad úplně všichni. Pokud se nepletu, souviselo to s chybou/úpravou v Cisco routerech, patch byl někdy na jaře a kdo nepatchoval, tak se mu to teď vymstilo. Upraveno 7. prosince 2018 6 let uživatelem vpa doplnění Premium Profi - ALLinONE Vodafone Station WiFi 5, Vodafone TV Standard, Vodafone TV Premium, CA modul Hradec Králové
Odesláno 7. prosince 2018 6 let Tak UPC má ty problémy delší dobu. Mě jako zákazníka, nemusí zajímat, jestli je chyba na straně českého a nebo evropského UPC.Odesláno z mého Mi A1 pomocí Tapatalk
Odesláno 13. prosince 2018 6 let 13. prosinec, čas: 19.10 - Opět nefunguje ani ZZ, ani sledování v reálném čase, a to ani po opakovaných pokusech. Zkouška asi na osmi programech, stále stejná hláška... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 13. prosince 2018 6 let Už mě to vážně nebaví! Zpětné zhlédnutí naprostá katostrofa!!! Už jsem se "vycvičil" že si pro mě důležité pořady nahrávám. Ještě že aspoň to jakž takž funguje... 😠
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.