Odesláno 7. dubna 2019 5 let To tam můžou nechat pripichnuty pořád. Nebo napsat kdy to chvilku funguje , to bude míň často - - - - Plzeň - Skvrňany
Odesláno 7. dubna 2019 5 let před 21 hodinami, tomus napsal: A Internet ti jede normálně i večer? myslím ,že signál je dobrý ??? Upraveno 7. dubna 2019 5 let uživatelem Pavel m Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 7. dubna 2019 5 let Díky tomu jejich výhodou zpětné zhlédnutí není dostupné od 4. hodiny až do 23.45, 6.4. Aby si člověk preventivně pořady radši nahrával.
Odesláno 7. dubna 2019 5 let Kdyby UPC všechno šlapalo tak jako internet, nebylo by myslím co vytknout. Stabilní, jen s ojedinělými výpadky, rychlost slušná... prostě s internetem jsem spokojený. Škoda jen, že silně pokulhává kvalita TV vysílání (zejména služba zpětného shlédnutí), které je bohužel většinou nepoužitelné... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 7. dubna 2019 5 let 26 minutes ago, RichardHorcic said: Škoda jen, že silně pokulhává kvalita TV vysílání (zejména služba zpětného shlédnutí) Pozor, linearni TV vysilani (tedy pokud tim myslis spis prijem) nema se zpetnym zhlednutim nic spolecneho. S klasickou kabelovou TV neni, pokud vim, zadny problem a patri kvalitou k tomu nejlepsimu, co mistni trh nabizi.
Odesláno 7. dubna 2019 5 let To je pravda, asi jsem se jen špatně vyjádřil. Musím uznat, že kvalitu obrazu má UPC skvělou, rozhodně lepší než třeba Skylink, s kterým mohu srovnávat. Na druhou stranu u Skylinku problémy se službou ZS evidentně nemají a funguje jim to narozdíl od UPC bezproblémově. Takže se stává hodně často, že po marné snaze něco si na Horizon GO pustit zpětně, u toho Skylinku nakonec stejně skončím. A to i za cenu, že oželím o něco horší kvalitu obrazu... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 7. dubna 2019 5 let před 5 hodinami, Pavel m napsal: myslím ,že signál je dobrý ??? Signál je ok, ale teď večer to klidně může vypadat úplně jinak, Chce to sledovat v průběhu dne vícekrát. Ale problém samozřejmě může být klidně úplně jinde. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 8. dubna 2019 5 let tomus: Dostal jsem email o továrním nastavení od UPC. To co uvádí to nefunguje pořádně .Kaon 700 se sekne u nabídky Vítejte čekám 10 minut a nic. Musím vytáhnout z elektrické sítě a instalace se normálně dokončí. Premium - ALLinONE Vodafone Station WiFi 6, CA modul -Most
Odesláno 8. dubna 2019 5 let V 6. 4. 2019 v 11:06 AM, Pavel m napsal: já zase vůbec nechápu jak je možné tohle. Měl jsem 1,5 roku HD DVR MEDIABOX zpětné přehrávání fungovalo .Teď jsem to vyměnil za HD Mediabox přivezli ten krám Kaon KCF-SA700 zpětné přehrávání záhadně přestalo fungovat .To jsou samé záseky a výpadky až hrůza .Co s tím dělat ???Dělá to hlavně večer ,ale před výměnou tohle nedělalo. Každý z těchto STB využívá jinou platformu pro streamování. Proto se můžou chyby projevovat jinak. - - Jiná služba nic UPC
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.