Odesláno 19. dubna 2019 5 let Pokud se ukaze, ze uz je to fixnute, asi bych nejen ja ocenil nejaky popis, kde byla chyba a cim se to napravilo. Zadne hyper detaily, ale precijen je to tady spis technicky zamerene forum, takze se radi dozvime vic nez "zjistili jsme zavadu a opravili jsme ji" 😉
Odesláno 19. dubna 2019 5 let Ja osobne to tipujem na vymenu technologie alebo minimalne upgrade. Donedavna sa pri sledovani cez konzolu v hlavickach zobrazoval ako zdroj "Fabrix Systems VIDFX Streamer (Version: 3.8.4.9 SVN Revision: 84239)", teraz je tam "Ericsson VSPP Streamer (Version: 4.3.8.0 SVN Revision: 90834)". Firma Ericsson kupila Fabrix Systems este v 2014/2015, takze to musel byt poriadny skok... - - - - Bratislava
Odesláno 19. dubna 2019 5 let Jestli myslíš přetáčení na HD Mediaboxu, Tak to je chyba softwaru, která už je ale v nové verzi softwaru který se teď testuje a bude brzy nasazen opravena. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 19. dubna 2019 5 let Přesně to jsem myslel, tak je dobře, že se na opravě pracuje. Přidat titulky a změnit jazyk audia u zpětného zhlédnutí, prý technicky, není možné? Aspoň tak mi to bylo řečeno...
Odesláno 20. dubna 2019 5 let Titulky pustit nejdou a bohužel asi ani nepůjdou, zvukovou stopu již dlouho měnit můžete. U programů skupiny HBO jsou titulky, pokud jsou k dizpozici, již při REPLAY v obraze Upraveno 20. dubna 2019 5 let uživatelem technik - - Jiná služba nic UPC
Odesláno 21. dubna 2019 5 let Teraz zasa nejde archiv cez media box. Nic nezamrza,nenacitava ale obraz počas sledovania prepina z hd do nejakeho nepozeratelneho SD. A stále. Opäť nepoužiteľné ☹️
Odesláno 21. dubna 2019 5 let Už je zase nějaké špatné. Tenis Česko-Kanada bez zpětného zhlédnutí. Musel jsem přepnou na O2, (mam od nich Sport Pack), tam naprosto bez problému. Uvažuji, že UPC ponížím na Komfort a O2 povýším na L. Měl bych dvě střední nabídky, jedna se špičkovým obrazem, druhá se špičkově fungujícím zpětným zhlédnutím. Super - Základní - Litomyšl
Odesláno 21. dubna 2019 5 let už zas to nefunguje jak ma ? strašnéé to vieš mne tu napisali že všechny problemy piš adresuj podpore UPC , nech to daju dokupy !
Odesláno 22. dubna 2019 5 let V 19. 4. 2019 v 11:05 PM, zofre napsal: Ja osobne to tipujem na vymenu technologie alebo minimalne upgrade. Tak jsem to evidentně přechválil. Bláhově jsem si myslel, že po dvou či třech dnech bezproblémového provozu se konečně zablýsklo, a chyby byly konečně odstraněny. Nevím, jestli byla vyměněna technologie, nebo proběhlo upgrade, ale rozhodně to nepomohlo. Dneska to totiž bylo opět nekoukatelné, neustálé zasekávání, načítání a zhoršování obrazu až na hranici rozmazanosti. Takže bohužel, pořád stejná písnička... 😠 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.