Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• po 2 týdnech...

Tak hlásím novinku. Před chvílí se mnou začala aplikace Horizon Go z nějakého mě neznámého důvodu komunikovat anglicky, ač ještě ráno "mluvila" česky. Je to snad nějaký nový zoufalý pokus UPC, jak zlepšit její funkčnost? Ne, že by mě popisky v AJ nějak vadily. Kdyby na tom záviselo odstranění problémů, snad bych je i uvítal. Ale bohužel se nezměnilo vůbec nic. Dneska opět marná snaha, pustit si zpětně dokument o N. Zélandu. Jen s jediným rozdílem, tentokrát žádné "začíná za chvíli" ale "will start shortly

TV průvodce.jpg

Novy Zeland.jpg

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Dneska večer (od 21 hodiny) zpětné zhlédnutí na aplikaci Horizon Go opět totálně nefunkční. Žádný program nejde zpětně spustit, jen se donekonečna točí to přitroublé kolečko. Už se mi o něm začíná v noci zdát, jen se pořád točí, točí, točí a točí... úplně stejně jako téměř denně v reálu. Tahle "vychytaná" služba se UPC fakt povedla. Díky za ní!!! 😒

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina
Návštěvník Milosko78

Mne idu Horizon Go napr v mobile aleni na android tv 100% perfektne,bez sekania a zleho obrazu. 

Ale priserna kvalita obrazu je archiv v mediaboxe,a to uz ani neverim ze sa to zmeni...

Docela by mě zajímalo, kde skončil ten slavný formulář, do kterého se znovu vypisovalo to, co bylo v tomhle vláknu snad už stokrát popsáno. Bůhví, jestli do něj někdo z UPC vůbec nahlédl. Mě přijde, že místo aby se problémy s touhle službou postupně "vychytávaly" a odstraňovaly, k těm starým neduhům naopak jen přibývají stále nové (viz. novinka, střídavé hlášky v češtině a angličtině). Je to nekonečný příběh. Jen čekám, že tu po mě zase někdo bude chtít, abych popsal co mi nefunguje, na čem to přehrávám a bla, bla, bla... Kolikrát jsem to už psal nejenom v tomhle vláknu, ale i do toho formuláře? A výsledek? Nula nula ho..o!

Upraveno uživatelem RichardHorcic
  • 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

David - UPC napsal:

"Vážení uživatelé fóra,

jak jsem Vás v průběhu informoval, sběr dat k nefunkčnímu zpětnému zhlédnutí byl ukončen.

Aktuálně všechny vaše postřehy vyhodnocujeme s kompetentním týmem zodpovědným za službu zpětného zhlédnutí. Udělali jsme konkrétní kroky k celkové nápravě služby zpětného zhlédnutí. V tuto chvíli by měla být služba již plně stabilní."

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

No jo, jenže teď je zřejmě na nic, když je sběr dat ukončen. Jdu kontrolovat stabilitu, když už jste (po dvou letech!!! nespokojenosti zákazníků) problémy vyhodnotili, a udělali ty konkrétní kroky... 😉 

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...