Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Zpětné zhlédnutí začíná být spíš k vzteku než k používání. Teď si chci pustit Champion of Champions z Nova Sport 2, sobota 20:00. Na STB se nespustí vůbec, ohlásí chybu REP043, v Horizon Go se spustí, přehraje asi 5 vteřin, zasekne se a ohlásí, že video nelze přehrát. Zkusím znova, přeskočím o 30 vteřin, jestli to není jen jednorázová chyba, ale zase, po pár vteřinách konec, nelze přehrát. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let O Sullivana s Higginsom neslo spustit z archivu este v ten vecer po skonceni finale co ma teda dost nasralo.Ostatne vsetko islo z archivu prehrat a tento stav pretrvava a serie ma to poriadne aj nadalej ku***drat.
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Edit predosleho...¼ finale. Tak som to nakoniec dohladal v archive z 10teho zo zaznamu kde sa to prehra plynulo,bez sekania,vypadkov. Upraveno 12. listopadu 2017 7 let uživatelem ritchi
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Jak vám dnes funguje funkce zpětného zhlédnutí? u mě to na malém boxu Už zase začíná nějak stávkovat. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Taktéž zlobí. Nepoužitelné pro ZZ předzávodního studia F1 (na PC OK). Dále závody F1 - délka ZZ jen 1hodina a 10 minut, přitom skutečná délka je mnohem větší - tj. konec není jak zhlédnout. Než takové zpětné zhlédnutí, tak to raději, ať jej UPC nenabízí vůbec!
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Na televizi i na počítači mi to hlásí, že je potřeba aktualizovat předplatné. Chová se vám to stejně?
Odesláno 12. listopadu 2017 7 let Nestálo by za to, aby UPC zprovoznilo služby, které nabízí, je únavné stále dokola se domáhat toha aby služby fungovaly. Plky o tom, že Horizon GO je vlastně bonus jsem slyšel od pracovníků klientského centra mnohokráte.
Odesláno 13. listopadu 2017 7 let Tak teď už tomu vůbec nerozumím. Proč mi dnešní odpolední Champion of Champions jde přehrát na PC v Horizon Go, ale ne na STB? Tam mi pokaždé vrátí chybu REP043 (zkoušel jsem to asi 10x). Přitom STB se ZZ problém nemá, pouštěl jsem si na něm ty formule a to hrálo v pořádku (samozřejmě mě taky moc potěšilo, že ZZ nabízí jen půlku závodu, gratuluju UPC!). 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 13. listopadu 2017 7 let před 5 hodinami, Mooonty napsal: Plky o tom, že Horizon GO je vlastně bonus jsem slyšel od pracovníků klientského centra mnohokráte. Kecy kecy...tetam a ujom na druhej strane bariery evidentne nedochadza,ze poskytovana sluzba je oficialne ponukana na strankach UPC a z toho dovodu nemozu HG prezentovat ako nejaky dalsi bonus k ostatnym sluzbam. Upraveno 13. listopadu 2017 7 let uživatelem ritchi
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.