Odesláno 24. listopadu 2017 7 let Nevim, jestli to neco pomuze, ale ja s UPC resil (nekdy od unora!) chybejici programy v Horizon GO. Vzdycky se treba objevily v nabidce, ale treba po pul dni se zase ztratily a treba mesic nebyly. Prubezne jsem to resil snad s 10ti lidmi, jak si to postupne predavali. Az ten posledni (minuly mesic volal), ze uz konecne nesli pricinu a ze je problem v hlavni databazi, kde se to bude muset vsechno opravit. Vsechna cest, trvalo to sice dlouho, ale od toho minuleho mesice to slape jako hodinky. Evidentne to melo nejakou pricinu s mym prihlasenim - pokud jsem nebyl prihlaseny, v nabidce se zobrazovaly vsechny programy. V okamziku, kdy jsem se prihlasil, zmizely. A tohle mi pripada podobne - jako by to bylo navazovane na nejake cislo (MAC adresa?) toho STB, ze u nekoho ze dvou treba jeden jede a druhy ne. Sahne si do nejake DB, kde je info o predplatnem pro dany pristroj? - - - CA modul OVA
Odesláno 25. listopadu 2017 7 let Tak pokud si pustím něco před 22:00 tak funguje normálně i po 22:00, pokud pustím po 22:00 zpětně přehrávání nefunguje vůbec
Odesláno 25. listopadu 2017 7 let @SharkeeCZ ja mam presne ten isty problem, ale len na jednom z dvoch prenajatych STB a doteraz mi s tym nikto z technickej podpory nepomohol, stale sa odvolavaju len na vypadok.
Odesláno 26. listopadu 2017 7 let Včera kolem 23 hodiny u mne také ZZ na STB - opět chyba nemáte předplacený balíček s možností ZZ!
Odesláno 26. listopadu 2017 7 let Never ending story totoc.. Aktualizovat předplatné.. Vždyť je to pomalu denně?! To je vážně takový problém dělat kumulativní, řádně otestované a tedy plně funkční aktualizace jednou za měsíc, a to nikoliv v hlavním vysílacím čase, ale kupříkladu v pět ráno, jako to v 21. století dělá absolutní většina seriózních a technicky vyspělých společností?
Odesláno 26. listopadu 2017 7 let Ach jo, je neděle večer, po dlouhé době chceme využít zpětné zhlédnutí a prd!!! V Horizon Go na mobilu i ve W10 i v prohlížeči ... všude nějaká varianta hlášení: "Na sledování tohoto pořadu musíte mít předplatné". Na stránce Moje UPC je text upozorňující na výpadek služeb týkající se zpětného přehrávání drze přiznávající, že problém trvá minimálně už od 16.11. a dodnes, nejenže není vyřešen, ale není ani znám termín opravy!!! To jsou teda služby!
Odesláno 26. listopadu 2017 7 let Já v my.upc.cz vidím nelogické oznámení, že to bude opraveno do určité doby a zároven, že termín opravy, není známý.
Odesláno 27. listopadu 2017 7 let Mrzí mě, že to musím stále opakovat, ale výpadek stále trvá a předpokládám, že ještě pár dní trva bude Celá věc se řeší na korporátní úrovni s nejvyšší prioritou. Jakmile dostanu nové info, určitě sem napíšu.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.