Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zajimalo by mne, jestli i jinde maji takove problemy se ZZ?

Koukam na FB UPC Slovensko - maximalne nejake vypadky internetu, na UPC Polsko taky nic.

To jsme zase jenom u nas pokusni kralici?

• -
  • -
  • -
  • CA modul
  • OVA

Taky mi dnes ZZ nejde. Píše to, že si ho mám aktivovat. Jinak @David - UPC trochu mě mrzí, že se to dostalo až takhle daleko. O problémech s HGO/ZZ mluví několik lidí už od léta, mě včetně, a nikdo z UPC ten problém neviděl nebo nevěřil. Až nyní, po měsících stupňování, kdy to postihlo téměř všechny a je to jasné. Fakt nevím, jestli jste to tehdy opravdu v UPC neviděli anebo jste doufali, že ten problém zmizí a chtěli to zamluvit. Aspoň, že se to teď už konečně fakt řeší. Snad důkladně a naposled. 

Upraveno uživatelem Jack_6428
  • Super
  • Premium 5G
  • ALLinONE
  • Compal CH7465, CA modul
  • Hlavní město
Návštěvník Dadko

No, ja som sa vcera v noci po 22:00 potesil, ze aspon na jednom zo STB zacalo fungovat aj po 22:00, kedze par dni nefungovalo ani na jednom po 22:00 a pridem domov a ono to nefunguje uz vobec. Fakt zaujimavy sposob opravy. Hold neostava asi nic ine, len sa stazovat a cakat.

Návštěvník Galvani

Je to furt neco, ted zadne zpletne zhlednuti a aktualizace predplatneho. Selektivne, nebo synchronne na vsech zarizenich. Jen jsem se chtel podelit. Ja posloucham stiznosti od zeny, ze jsem vybral UPC.

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...