Odesláno 10. srpna 2018 6 let Takze soudruzi z UPC zase neco podelali? Opet u nekterych kanalu (konkretne Nova a Prima, jine jsem nezkousel) nejede ZZ, a tentokrat jak na Kaonu, tak i na PC na webu horizon.tv, a dokonce i v mobilni aplikaci. Upraveno 10. srpna 2018 6 let uživatelem Mymak Premium - Základní, Family, Sport Vodafone Station WiFi 6 Brno
Odesláno 11. srpna 2018 6 let Ano potvrzuji včera večer to nechodilo a nefunguje to bohužel ani teď. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 11. srpna 2018 6 let Také mi již druhý den nejde na některých kanálech shlédnout zpětné zhlédnutí. Je to poslední dobou velmi často. A UPC nikde nic. Jediné řešení skončit po věrnostním období.
Odesláno 12. srpna 2018 6 let Bohužel máme výpadek na programech ČT1 HD, Nova HD a Prima HD. Předpokládám, že opraveno bude v pondělí.
Odesláno 12. srpna 2018 6 let Je zaujímavé, že u nás v Bratislave archív momentálne funguje normálne, vrátane ČT1 HD (Nova HD a Prima HD nemáme). Upraveno 12. srpna 2018 6 let uživatelem Fuchs Tomáš
Odesláno 12. srpna 2018 6 let Vypadá to že problém byl včera odpoledne odstraněn. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. září 2018 6 let Co to zase dop... je. Video nyní nelze přehrát (144). Už ani live....!!!!Odesláno z mého Redmi Note 3 pomocí Tapatalk
Odesláno 20. října 2018 6 let Restart STB, protože u jednoho pořadu, mi chyběla možnost zpětného zhlédnutí. No a ono se to "vylepšilo". Ted už nemám zpětné zhlédnutí nikde. UPC opravdu zkouší mou trpělivost, jak MS s Windows 10...
Odesláno 20. října 2018 6 let Vypadá to že mezi 13:30 a 14:30 byl krátký výpadek zpětného zhlédnutí teď už se zdá že to funguje. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 20. října 2018 6 let Mně to nefunguje ani po restartu modemu. U odvysílaných pořadů mi to hlásí, že informace nejsou k dispozici.
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.