Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Evzen

Pokud se ukaze, ze uz je to fixnute, asi bych nejen ja ocenil nejaky popis, kde byla chyba a cim se to napravilo.
Zadne hyper detaily, ale precijen je to tady spis technicky zamerene forum, takze se radi dozvime vic nez "zjistili jsme zavadu a opravili jsme ji" 😉

Ja osobne to tipujem na vymenu technologie alebo minimalne upgrade. Donedavna sa pri sledovani cez konzolu v hlavickach zobrazoval ako zdroj "Fabrix Systems VIDFX Streamer (Version: 3.8.4.9 SVN Revision: 84239)", teraz je tam "Ericsson VSPP Streamer (Version: 4.3.8.0 SVN Revision: 90834)". Firma Ericsson kupila Fabrix Systems este v 2014/2015, takze to musel byt poriadny skok...

• -
  • -
  • -
  • -
  • Bratislava

Jestli myslíš přetáčení na HD Mediaboxu, Tak to je chyba softwaru, která už je ale v nové verzi softwaru který se teď testuje a bude brzy nasazen opravena.

• Kabel 150 Mb/s
  • -
  • Komfort
  • Compal VF, VTV box, CA modul
  • Brno
Návštěvník freekarol

Přesně to jsem myslel, tak je dobře, že se na opravě pracuje. Přidat titulky a změnit jazyk audia u zpětného zhlédnutí, prý technicky, není možné? Aspoň tak mi to bylo řečeno...

Titulky pustit nejdou a bohužel asi ani nepůjdou, zvukovou stopu již dlouho měnit můžete.

U programů skupiny HBO jsou titulky, pokud jsou k dizpozici, již při REPLAY v obraze

Upraveno uživatelem technik
  • -
  • -
  • Jiná služba
  • nic
  • UPC
Návštěvník Milosko78

Teraz zasa nejde archiv cez media box. Nic nezamrza,nenacitava ale obraz počas sledovania prepina z hd do nejakeho nepozeratelneho SD. A stále. 

Opäť nepoužiteľné ☹️

Už je zase nějaké špatné. Tenis Česko-Kanada bez zpětného zhlédnutí. Musel jsem přepnou na O2, (mam od nich Sport Pack), tam naprosto bez problému. Uvažuji, že UPC ponížím na Komfort a O2 povýším na L. Měl bych dvě střední nabídky, jedna se špičkovým obrazem, druhá se špičkově fungujícím zpětným zhlédnutím. 

• Super
  • -
  • Základní
  • -
  • Litomyšl
V 19. 4. 2019 v 11:05 PM, zofre napsal:

Ja osobne to tipujem na vymenu technologie alebo minimalne upgrade.

Tak jsem to evidentně přechválil. Bláhově jsem si myslel, že po dvou či třech dnech bezproblémového provozu se konečně zablýsklo, a chyby byly konečně odstraněny. Nevím, jestli byla vyměněna technologie, nebo proběhlo upgrade, ale rozhodně to nepomohlo. Dneska to totiž bylo opět nekoukatelné, neustálé zasekávání, načítání a zhoršování obrazu až na hranici rozmazanosti. Takže bohužel, pořád stejná písnička... 😠

• 300 Mb/s
  • Jiná služba
  • Komfort
  • VTV Premium box
  • Bílina

Přidat se ke konverzaci

Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložit jako upravený text.   Obnovit formátování

Pouze 75 emotikon je povoleno.

×   Váš odkaz byl automaticky vložen.   Místo toho zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Nahrajte nebo vložte obrázky z URL adresy.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...