Odesláno 22. dubna 2019 5 let tiež evidujem podobne chyby u zpetneho zhlednutia, napisal som na podporu nech to daji dokupy a píšem pravidelne at maji co čitať
Odesláno 22. dubna 2019 5 let Ono to vypadá, že nějaké upozorňování a psaní na podporu je naprosto k ničemu. Dokonce tady byl i úplně zbytečný formulář na popis chyb, který už ale nikde nevidím - zřejmě ho odstranili. Kdyby totiž technici četli tohle vlákno, za ty dva roky jsou tu všechny chyby stokrát podrobně popsané. Taky jsem tam naivně psal, a výsledek? Když to nedali do kupy za dva roky co si tady klienti stěžují, moje víra že to bude někdy fungovat = 0. 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 22. dubna 2019 5 let tak možeš isť ku konkurenci - T mobile, O2, Digi TV, ... . premyšlam nad tym ja, ja viem taky cca 1 a pol roka píšem na podporu a nic .. strašné... no 😞 je to katastrofa so službou TV , aktualne teraz Joj Family - nic , udajne neni možne prehrat, prehravani selhalo, ! hruza 😓😣😥
Odesláno 22. dubna 2019 5 let Potvrzuji, dnes večer ZZ funguje velice špatně nebo nefunguje vůbec. Neustále se zasekává, načítá a přeskakuje do mizerné kvality, popř. se rovnou objeví hláška, že "Video nelze v téhle chvíli přehrát". Zkoušeno ve webovém prohlížeči Chrome (Verze 73.0.3683.103) a v aplikaci W10.
Odesláno 23. dubna 2019 5 let Já včera večer po 22. hod. koukal na malém HD Mediaboxu na ZZ na HBO a jelo to normálně bez záseků, pouze obraz se občas jako vždy zvětšoval zmenšoval. Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno
Odesláno 23. dubna 2019 5 let Takže nejenom včera večer, ale také dneska je služba téměř nepoužitelná. Nyní pokus o zpětné zhlédnutí Bláznivé střely na Filmboxu - když už se konečně podařilo na několikátý pokus film spustit, každých pět vteřin se to začalo přepínat mezi oříznutým formátem 4:3 a celoobrazovkovým režimem, současně s viditelným zhoršením obrazu. Po pěti minutách "blikání" jsem to prostě vzdal...😢 Ještě náhledy... 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 24. dubna 2019 5 let před 11 hodinami, tomus napsal: Já včera večer po 22. hod. koukal na malém HD Mediaboxu na ZZ na HBO a jelo to normálně bez záseků Po desáté možná, ale před desátou ne. Já jsem si něco pouštěl zpětně asi od půl deváté a zhruba hodinu to jelo s občasnými záseky, ale jelo. Okolo půl desáté se frekvence záseků zvýšila a po pár minutách se rozpadlo spojení a byl konec. Počkal jsem do půlnoci a pak jsem to dokoukal, to už zase fungovalo dobře. Prostě mezi osmou a desátou je to smrt, nic se nezměnilo. 300 Mb/s - Komplet Modem Compal, HD Mediabox, CA modul Mladá Boleslav
Odesláno 24. dubna 2019 5 let Ono to nešlo už během dne. Ta Bláznivá střela šla na Filmboxu od 14 hod. a já chtěl začít koukat zpětně někdy po čtvrt na tři... NEPOUŽITELNÉ !!! 300 Mb/s Jiná služba Komfort VTV Premium box Bílina
Odesláno 24. dubna 2019 5 let Včera niekoľko pársekundových zásekov medzi 20:00 a 21:30, STV2, dokument Dejiny europy. Obraz kmitá stále.
Odesláno 24. dubna 2019 5 let Je potřeba se smířit s tím , že fungovat to prostě nikdy pořádně nebude. Já počkám do léta , kdo koupí práva na anglickou fotbalovou ligu a přejdu buď k O2 nebo Digi (T-mobile) Tam všude to funguje bez problémů. Ono to prakticky nefunguje jen u UPC. - - - - Plzeň - Skvrňany
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.