tomus Odesláno 17. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 Mě to jede, akorát u videí nejsou žádné náhledy. Citovat Kabel 150 Mb/s - Komfort Compal VF, VTV box, CA modul Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ladik Odesláno 17. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 17. listopadu 2019 sodekcz opravdový "demokrat". Jinak mě to otevřít jde. 2 Citovat Super - Základní - Litomyšl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník chinin Odesláno 18. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 18. listopadu 2019 už to ide. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodekcz Odesláno 22. listopadu 2019 Sdílet Odesláno 22. listopadu 2019 Ladiku - já ty mínusy a komentáře snesu. Jen myslím, že tatmten web není, jak to říct diplomaticky, "etalonem pravdy". Navíc jsem potenciálním zájemcům dal návod, jak se na něj dostat. Nechť si každý najde, co hledá. 2 1 Citovat Premium - Základní Vodafone Station KrPole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.