Sparrow Odesláno 10. prosince 2020 Sdílet Odesláno 10. prosince 2020 Zdravím, jen mám dotaz k tomu jak moc neomezený tarif ta vánoční akce je. :) Předem dodám, že mám relativně nestandardní tarif, od kámoše co dělá X let u UPC teď po spojení mi nabídl, něco co mohly dát svým známým. 300min, 1GB net a neomezené SMS za 299,- Je to v podstatě Senior tarif, kterého jsem se nakonec dočkal ač sám v ID 3 na něj nemá nárok :) Protože jsem věděl jak to u takových speciálních tarifů chodí s různými akcemi chodí, tak jsem ani nepočítal s tím že by se na mne neomezená data vztahovala. Např někdy v první vlně Covidu byla akce pro seniory (nevím asi neomezené volání) a i mě přišla SMS, že mi to aktivují a logicky neaktivovali. Ale k věci: Někdy kolem 16 - 17.11. jsem si zkusil aktivovat akci neomezeného internetu. 20.11. k mému údivu přišla potvrzující SMS že OK Tak jsem si řekl, že tedy vyzkouším kolik bych tak spotřeboval dat, nemít doma a v hospodě WIFI :) A vypnul jí. Nejsem žádnej "sosač", vystačím si i 500MB, žádný FB, Istagram atd. max stream hudby z DJ.FM A dneska když jsem jel domu jsem se chtěl podívat na snooker a byl konec :) Dosáhl jsem 4GB sdílených ( ??? ) dat, a teď mám po ptákách. O tom, že jak ve widgetu, aplikaci mám jiné údaje o spotřebovaných datech, neřeším. I to, že se mi od 16.11. nezměnily provolané minuty ač jsem z 493min provolal s mamkou cca 2 hodiny, taky né (nikdy jsem neprovolal svých 300min v tarifu). Jen mi ten přístup přijde takový zmatený, začínal jsem u Oskara někdy v 2/2000 (před plném spuštěním ) u UPC jsem od doby kdy tarif 2GB/down (up ani netuším) stál kolem 2500,- Ale je to asi jako všude, kdy marketing je rychlejší než technici, kteří se to dozvědí jako poslední, ač by měli být ty první 😞 PS: ta nová aplikace, je tedy peklo. Než jsem našel provolané minuty (a byli stejně blbě jako na widgetu) tak jsem jsem to málem po 10min vzdal. Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/57459-v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD-akce-neomezen%C3%A9ho-internetu/ Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. prosince 2020 Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 Zdravím, podívejte se, zda nemáte někde nastaven datastrop a podobná omezení. 1 Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/57459-v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD-akce-neomezen%C3%A9ho-internetu/#findComment-412227 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sparrow Odesláno 11. prosince 2020 Autor Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 (upraveno) No něco o DataStropu v té SMS je, problém je že vůbec netuším co to je a, že jsem si nic takového nenastavoval. A další věc je, že nic takového ve webovém rozhraní nastavit ani nejde, hledal jsem jak vzteklý, ani FlexiStrop nikde nemůžu najít k natavení. Naposledy jsem si vypínal (někdy v lednu) to pitomé přikupování dat, když mi za 49Kč přidal 250MB cca 6 hodin před vyúčtovacím obdobím. To jsem se málem vzeknul :D EDIT 9:53 Tak v aplikaci na mobilu jsem DataStrop našel a dokonce jde i nastavit, tak vyzkouším. EDIT 5:56 Díky Marku za nakopnutí. Už jsem zase online. TO ale nemění nic na mém názoru, že webové rozhraní a aplikaci dělal někdo kdo má v oblibě únikové hry. Protože, tam něco najít to je peklo 😞 Upraveno 11. prosince 2020 uživatelem Sparrow Citovat Super Red Basic Základní Compal CH7465, CA modul Praha 10 Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/57459-v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD-akce-neomezen%C3%A9ho-internetu/#findComment-412375 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek-26 Odesláno 11. prosince 2020 Sdílet Odesláno 11. prosince 2020 @Sparrow Tak já tu apku moc nepoužívám, ale ta předchozí verze se mi zdála horší jak ta nová (hlavně reakce a ovládání). Jestli v té nové přesunuli některé věci jinam a to i oproti logice v původní verzi, tak soudit nemůžu. Jsem rád, že to dobře dopadlo. Citovat Super Premium 5G 18+ Vodafone Station WiFi 6 Brüx Odkaz ke komentáři https://www.techforum.cz/topic/57459-v%C3%A1no%C4%8Dn%C3%AD-akce-neomezen%C3%A9ho-internetu/#findComment-412439 Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.