Odesláno 24. července 2006 18 let Kde zjistím, kdy se mi má dynamická IP adresa změní? Tuším, že se mění cca. po 3 hodinách nebo tak. Je na to něco?
Odesláno 24. července 2006 18 let Kde zjistím, kdy se mi má dynamická IP adresa změní? Tuším, že se mění cca. po 3 hodinách nebo tak. Je na to něco? Už jsem si na to přišel! Do příkazového řádku napište: ipconfig /all - na konci je výpůjčka vypší: xx.xx.xxxx Ovšem mě v XPčkách ten výpis ipconfigu po zadání zmizí. Musel jsem si udělat screenshot, abych si to vůbec přečetl. Nevíte někdo jak to stopnout nebo to udělat tak, aby se to okno s výpisem samo tak rychle nezavřelo?
Odesláno 24. července 2006 18 let Kde zjistím, kdy se mi má dynamická IP adresa změní? Tuším, že se mění cca. po 3 hodinách nebo tak. Je na to něco? Už jsem si na to přišel! Do příkazového řádku napište: ipconfig /all - na konci je výpůjčka vypší: xx.xx.xxxx Ovšem mě v XPčkách ten výpis ipconfigu po zadání zmizí. Musel jsem si udělat screenshot, abych si to vůbec přečetl. Nevíte někdo jak to stopnout nebo to udělat tak, aby se to okno s výpisem samo tak rychle nezavřelo? Tak to už jsem taky vyřešil. Stačí napsat do příkazového řádku CMD a ono se to okno otevře...peace
Odesláno 18. srpna 2006 18 let Několik dní dostávám SMS o novém připojení a stále se mi to nedaří. Mohl by mi někdo poradit. Děkuji
Odesláno 20. srpna 2006 18 let No a priprav si poradny balik penez za tel. ucet - ona je totiz tato skvela linka placena !!!
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.