Návštěvník klaudiasmelkova Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 UPC Slovnesko teraz ponúka Xiaomi mi box s. Aké s ním máte skúsenosti? Teraz mám HD media box spolu so starým SD DVR boxom, ktorý už dosluhuje a rozmýšľam, že by som ich vymenila za už zmienený Xiaomi mi box s. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Nemá konektor RJ45 = nebrat! 1 Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tube Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Da se dodat do USB. A ja jedu na 5GHz WiFi a nemam problemy se 4K Netflixem... 1 Citovat Super 500 Mb/s - - Compal CH7465 černý Ostrava - Zábřeh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mojmax Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Přesně tak, s 5GHz wifi většinou není problém a vždycky se dá dát do USB portu redukce na LAN. Tento box má nejlepší poměr cena/výkon. 1 Citovat Basic - - Compal CH7465 Brno-Ponava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Dát do USB (ktreré je mimochodem pouze jedno jediné) neboli další finance navíc. A celkově je to shit, Android 8 s 2GB RAM a 8 GB ROM za to nestojí. Kamoš ten krám měl a po týdnu šup s tím zpátky k prodejci, protože se to nedalo. Hračka na dvě věci. Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník klaudiasmelkova Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 před 36 minutami, Adolf.Shitler napsal: Nemá konektor RJ45 = nebrat! Ďakujem na upozornenie, ani ma nenapadlo, že by to nemal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adolf.Shitler Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 A jakýsi údaj "poměr výkon / cena" je asi stejně smysluplný, jako uvařit trávu (zelenou ze zahrady) místo špenátu a libovat si, jaký je to dobrý poměr výkon / cena :P Citovat - - - - - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Záleží, co od toho člověk čeká. Mám ten Xiaomi Mi TV Stick a měl jsem z toho obavy, jak to pojede pouze na WiFi. Je to strčené vzadu v TV a jsem spokojen. Dělá to to, co potřebuji. HBO Go jede, Youtube jede a pod. Stojí to pár kaček, mám to na 5 GHz. Jistě, pokud od toho někdo očekává funkce jako na plnohodnotném PC, toho se nedočká. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zofre Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Xiaomi Mi TV Stick by som nekupoval, ma menej pamate a nepodporuje 4K, tiez ho nie je mozne rozsirit cez USB. Android boxov ktore maju original Android TV a DRM (a teda napr. su certifikovane aj Netflixom) nie je vela - Xiaomi MiBox S, Xiaomi Mi TV stick, Nvidia Shield a Strong Ematic SRT202 - doplnte ma, ak existuje este nieco (TV neuvadzam). A v porvnani tychto 4 boxov naozaj v pomere cena/vykon - nech uz si to ktokolvek vyklada ako chce - vychadza najlepsie Xiaomi MiBox S, aj ked sa dokupi USB LAN adapter tak stale je to ovela menej ako Nvidia Shield. Ak skutocne niekto na tom nechce hrat hry, ale ma to ako box pre Horizon GO, Netflix, HBO GO, Youtube... tak jednoznacne Xiaomi MiBox. 1 Citovat - - - - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cvancara Odesláno 19. prosince 2020 Sdílet Odesláno 19. prosince 2020 Že má míň paměti vím a netrápí mě to. Že nemá 4K, mi taky nevadí u FHD TV. Že nejde rozšířit přes USB, kupodivu ani to mi nevadí. Jak říkám, co to má dělat, to dělá. Víc od toho nechci. Citovat - - - CA modul OVA Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Přidat se ke konverzaci
Přispívat můžete okamžitě a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se a přispívejte pod Vaším účtem.
Poznámka: Váš příspěvek vyžaduje před zobrazením schválení moderátorem.